lørdag den 17. juli 2010

Otto

"Det er ikke så tit han bliver vist frem :-)" skrev Pernille Thelin, da jeg til aften lagde et foto af Otto på Facebook. Og ja, det er sandt. Otto er 12 år og nestor i vores hundeflok. Han har haft en flot udstillingskarriere og er far til 30 hvalpe, hvoraf flere har klaret sig rigtigt godt
.
Toftahill Express Yourself (Foto: Lena Eriksson)

Seneste meriter vi fik rapport om var fra weekenden. På udstillingen i Tvååker 10. juli blev to af hans børnebørn placeret flot: Toftahill Eye of the Tiger "Berra" blev BH3 og Toftahill Express Yourself "Fia" blev BT2 med cert og dermed SE UCH.


Doréen med Sub Terram Bullet og Sub Terram Dansk Dynamit (foto: Ulrika Berge)

Doréen Andersson og Sub Terram Dansk Dynamit "Loke" (som er efter Otto & Emmy) blev svensk vildtsporchampion.

Og vi glæder os over at de gode gener er bragt videre :-)

For et par måneder siden frygtede vi, at vi skulle miste Otto, for han havde tabt sig meget, og skrantede en del, men efter et dyrlægebesøg, hvor der blev konstateret lungebetændelse – og den deraf følgende penicillinkur – er han helt på toppen igen, og han ligner bestemt ikke den ældre herre han burde være i henhold til dåbsattesten!

Kirsten og Lille Bjørn
  
Megan

Vi har nydt en fantastisk aften i haven, se nogle hyggebilleder ovenfor.

Og midt i det hele kom en invitation til lidt søndagstræning med tre andre engelsk springer spaniel nørder, og det kunne jeg jo kun sige ja tak til :-)))))

Ingen kommentarer: