søndag den 18. juli 2010

Træningsfri søndag ...

Jeg havde ikke planlagt at træne, og pludselig var jeg i Jersie med fire andre med engelsk springer spaniel, og skulle træne med Megan. Ups, første fremsending blev afbrudt halvvejs i udløbet, fordi Megan haltede. Der var et eller andet under venstre forpote, og vi kunne ikke finde ud af hvad det var, men træningen gik i stå for hendes vedkommende. Vi fik dog senere prøvet en rallybegynderbane, hvor vi indlagde lidt ekstra under banegennemgangen - 1-2-3 skridt fremad skriger jo efter at man bakker tre skridt inden, og sådan er det med flere af skiltene :-)
Megan er blevet tjekket hjemme, og der er klippet og undersøgt, og nu halter hun ikke mere, puha.
Når jeg nu ikke selv kunne træne fik jeg blandet mig i de andres træning – en næsten fuld LP2 for ens vedkommende og 3 gange introduktion til næseprøve; det er så sjovt med sidstnævnte, når det pludselig bliver tydeligt, at hundene forstår hvad øvelsen går ud på.
Så har Sydkystens Hundeskole også lanceret er særligt kursus for ”Barn og hund”. Vi blev virkelig inspireret af Sjov Sommer-arrangementet den 5. juli og så kom der lige et ekstra tilbud i vores i forvejen omfattende kursuskatalog.
Og I skal da ikke snydes for nogle af Camillas fotos fra den fantastiske dag.
Nina fra Jersie Dyreklinik viser hvordan man lægger forbinding på hund (foto: Camilla Johannessen)

Hovedet skal bruges (foto: Camilla Johannessen)
Rallylydighed (foto: Camilla Johannessen)
Agility (foto: Camilla Johannessen)

Ingen kommentarer: