onsdag den 21. juli 2010

Feriedage – 2

I dag blev det til en hjemmedag. Jeg sov længe (den blev lidt over 7), gik morgentur med hundene, og fik morgenmad med Kirsten da vi kom hjem. Så var der nogle forskellige administrative opgaver, der skulle klares. Bilen trængte til en omgang både udvendig og indvendig – som nogle træningsvenner har bemærket, er det med bilvask mv. en ganske lavt prioriteret aktivitet hos mig, men i dag skulle være – for vi skal jo til fætter Peters bryllup med Pernille på lørdag, og så skal bilen også se ordentlig ud, og vi skal kunne sidde med festtøjet på uden at blive grisede :-) Megan og jeg kørt op og fik givet bilen en guldvask, og fik en hyggelig snak med en pensioneret ministerchauffør, som skulle vaske sin bil lige efter os.
Hurtig frokost, så skulle græsset slås, og derefter tog Kirsten, Megan og jeg ned og fik en svalende dukkert. Der var pæne bølger og Megan skulle virkelig arbejde for at komme med og holde hovedet oven vande; det er tydeligt at hun elsker det, skønt.
Oppe igen riggede jeg en lille rallybane til, og det blev lidt mere udfordrende end jeg havde drømt om.


Banen var reel nok, 16 skilte, heraf 13 stationære, 8 begynder, 7 øvede og 1 ekspert. Jeg startede med Lille Bjørn og da vi kom til det fjerde skilt, hvor han skulle ind foran fik han hoppet direkte op i min venstre hånd, og så ville han ikke mere :-( Der blev lokket, men niks, så han sad hor Kirsten (tilskuer og forstyrrelse) mens jeg gik banen med Megan; hun gik den flot, da vi lige havde varmet op, så jeg har anbefalet mig selv at varme hende op inden vi begynder en ny bane i morgen …
Så prøvede Kirsten og jeg på skift med Lille Bjørn, og han ville gerne nogle øvelser, men ikke noget med ind foran, undtagen i køkkenet :-))))
Jeg prøver i morgen, og håber at vi ikke får problemer med det moment.
Så gjorde vi klar til grilning, Christian kom forbi og vi fik den skønneste irske lammeculotte, lun kartoffelsalat og lidt grøn salat til – og lidt vin - en Nebbiolo Langhe 2007 DOC Mascarello Mauro.
På hundefronten er der også en række mindre opgaver pt.:

  • På trods af ferieperioden kommer der heldigvis hele tiden tilmeldinger til vores hold i Sydkystens Hundeskole. Jeg glæder mig specielt over at vi har fået de første 4 tilmeldinger til Barn og Hund holdet!
  • Nørdklubben præsenterer LP ved i alt 12 opvisninger i forbindelse med Country Days den 27.-29. august, og det kræver også lidt planlægning. Bl.a. fordi der om lørdagen er Fritid i Solrød, hvor Camilla, Mette og jeg skal reklamere for Sydkystens Hundeskole i forbindelse med et generelt fremstød for foreninger i Solrød, som afholdes i Solrød Centret. Og den 29. august er der flere nørder til DM i Lydighed i Svendborg. Jeg har i øvrigt valgt at sponsere det arrangement med 8 pokaler, en til hver af klasserne i LP og rally. Jeg er dybt imponeret over den kæmpeindsats, som DKK’s kredse lægger i disse arrangementer, så det vil jeg da meget gerne bakke op om.
  • Spaniel Klubbens LP- og rallyprøver den 12. september kommer der løbende tilmeldinger til. På rallyfronten er vi tæt på at skulle lukke, på LP-fronten er der pt. 11 tilmeldinger, og der kunne vi godt bruge 5-6 mere. LP er kun for egne racer, og der er altså ikke mange aktive spaniels i LP, men jeg håber vi får lidt flere deltagere, da alternativet er at åbne prøven for alle racer. Og jeg har bestemt ikke noget imod andre racer, men det er altså sjovere hvis vi kan fylde sådan en prøve op indenfor egne rækker :-)

Ingen kommentarer: