torsdag den 8. juli 2010

Sydkystens Hundeskole

Jeg havde afslutning på fire hold i Sydkystens Hundeskole i denne uge, to rally- og to LP-hold.
Fælles for alle hold var, at vi gennemførte generalprøver – og ja, dvs. vi trænede færdige øvelser i LP, for lige at se hvordan niveauet var …
Og det er altså højt skulle jeg hilse og sige :-) Og det betyder at jeg er ret tryg ved at alle LP’erne går op i den klasse de har planlagt, og får deres 1. præmie …
I rally havde jeg besluttet virkelig at hæve niveauet. Eller i det mindste at udfordre deltagernes grænser. Så jeg tog en autentisk rallybegynderbane, som alle skulle gå med hunden i line. Dernæst skulle de, hvis de havde lyst, gå den samme bane med hunden uden line. Og endelig blev det udbygget til en øvet bane, som de igen valgfrit kunne gå med eller uden line. Og begge aftener var der det samme mønster: ekvipagerne fik bedre og bedre resultater, og der var flere førere der blev markant bedre til at støtte deres hund, når de ikke skulle bruge line!
Jeg er sikker på at alle deltagerne går på ferie med en rigtig god oplevelse i bagagen, og med blod på tanden til at fortsætte træningen!
Træner Mette & O’Malley var gæster på rallyholdet i dag, og jeg tror de fik 96 point med line og derefter 100 point uden line på begynderbanen. Flot Mette, det gav respekt på rallyholdet!
Jeg har opfordret alle rallykursisterne til at melde sig til Spaniel Klubbens rallyprøve  - for de er klar til det!
Megan var med, og stod for første gennemgang af rallybanen, og så trænede vi lidt inden det første hold dukkede op. Fremsending, springapport, stillingsskift (super!!!) og stillingsskift under gang. Og så var hun med i et par fællesdækker. Det hele startede i lummervarme, men nogle regnbyger klarede luften, og vi krydser fingre for noget tilsvarende vejr på lørdag i Lyngby!
Jeg er kommet til at annoncere noget sommertræning (LP og rally) 13. og 15. juli samt 3. og 5. august, men ellers er der dømt sommerpause.

Ingen kommentarer: