søndag den 25. juli 2010

Feriedage – 5 (Pernille og Peters bryllup)

Så kom der endelig et offentligt bryllup i familien. Anne og Jenny valgte jo at gifte sig i smug, på ferien i Canada :-))) men i går, den 24. juli skulle Pernille og Peter giftes i fuld offentlighed! Peter er 3 måneder yngre end vores Christian, så vi har kendt ham altid, og vi har glædet os så meget til dette bryllup, hvor to tilsyneladende modpoler skulle giftes. Ikke uventet handlede mange af talerne om dette modsætningsforhold, som ganske enkelt handler om to personer der kommer fra vidt forskellig baggrund, har lært hinanden at kende, og er dybt forelskede. Det er da det mest livsbekræftende man kan opleve!

Peter er ved militæret, og så er der tradition for espalier med sabler. Pernille er stor Star Wars fan, og havde ønsket sig lidt modvægt til det militære. Og så sørgede Peter naturligvis for at Darth Vader og Obi-Wan Kenobi blev inviteret med :-)

Christian ved receptionen

Vielsen fandt sted i Frederiksberg Slotskirke, der var reception på Frederiksberg Slot, og middag mv. blev afholdt på Høvelte Kaserne.
Vi var hjemme og lufte hunde mellem reception og middag, men ellers var det en af de stille dage for hundene.
Vi var hjemme lidt over midnat, og hundene fik mad, blev luftet og så sad vi ellers i haven og nød lidt rødvin i den lune sommernat.
I dag var så dømt til stille hjemmedag. Jeg stillede en rallybane op, og denne gang blev havens naturlige forhindringer taget med i banen. Så nogle kødben agerede kegler, buske og træer blev brugt som forhindringer, jeg udnyttede et spring, som står lige ved drivhuset, og pludselig var der en bane med 20 skilte. I dag huskede jeg at varme Megan op, og så gik det rigtigt godt – to fokusområder: foran (kampagne) og stå (ved siden af); sidstnævnte er lidt spøjs, for det virker lidt tilfældigt hvad der kommer af tilbud, når vi kommer til et rallyskilt, Megan sitter, og jeg siger stå :-( Også et kampagneområde.
Lille Bjørn ville slet ikke, halen var nede da jeg skulle prøve banen med ham, så jeg fik først lokket Kirsten til at gå med ham – ingen problemer. Hvorefter jeg gik den halve bane med ham – ingen problemer.
En stille hjemmeaften – i morgen bliver der taget revanche på hundetræningsfronten.

Ingen kommentarer: