lørdag den 4. februar 2012

En beskeden start

Lilli Kuhfeld og Anne Ingevold under indskrivningen - siden blev det koldere!
I morges deltog jeg med Lille Bjørn og Max på Connis Think-Plan-Do hold. Vi var flyttet til formiddagsholdet fordi vi skulle til rallyprøve om eftermiddagen.
Jeg fik trænet glimrende med begge hundene, specielt Lille Bjørn var jeg meget tilfreds med. Jeg fjernede ham fra begge fællesøvelser fordi han virkede utryg for nogle af de andre hunde, og trygheden skal bygges gradvis op.
Men vi lavet nogle rigtigt flotte stillingsskift, fin springapportering, stå, sid, dæk under gang var suverænt flot, nogle fine fremsendinger og en meget flot næseprøve. Der er rigtigt meget der fungerer godt.
Om eftermiddagen stod den så på prøvedebut i 2012. Lille Bjørn og Megan skulle op til Spaniel Klubbens rallyprøver i hallen i Greve. Anne Ingevold havde fået tilrettelagt det hele rigtigt flot, og med Frank som dommer og Lilli som sekretær kørte det hele som smurt. Hver klasse blev afsluttet med præmieoverrækkelse, så ingen skulle opholde sig unødigt længe i den meget kolde hal. Efter begynderklasse fik jeg også uddelt pokalerne for årets lydige spaniels i 2011, da 5 ud af 6 prisvindere var til stede.
Lille Bjørn gik rigtigt flot i ekspertklasse. Han mistede 10 point på bakningen (Frank sagde han satte sig på 3. skridt), jeg ramte et skilt med foden (minus 3 point), og så blev der trukket yderligere et point – resultat 86 point. Ok.
Megan og jeg var de første i championklasse, og jeg ville ønske den prøve var blevet filmet … Jeg ændrer åbenbart adfærd i det øjeblik jeg træder ind i ringen, og dæmper Megan, og så kiksede det fra skilt to og blev noget rod flere skilte frem, indtil jeg slappede af, og Megan igen begyndte at gå ”som hun plejer”. Jeg synes vi mistede et par skilte og lavede et par om, men vi endte alligevel med 79 point, så helt galt har det ikke været.
Men vi var da cirka 7 ud af 8 championhunde der skal hjem og træne fremsending til kegle. Kun Charlotte Lia og Spot udførte øvelsen korrekt. Mindst 5 hunde løb ud til noget sammenrullet kantbånd i stedet :-( Til lykke til Charlotte og Spot som meget fortjent vandt klassens med 93 point.
For mig var det mest tilfredsstillende ved dagen at se flere af mine dygtige kursister lave rigtigt flotte resultater, jeg vil ikke fremhæve nogen specielt, men det var en udsøgt fornøjelse at opleve Nick og Walde i begynderklasse, de blev 4. vinder med 96 point, og de var bare så gode!

Ingen kommentarer: