tirsdag den 14. februar 2012

Drømmehold

En skøn fiskesuppe på Les Trois Cochons tirsdag
Søndag blev igen en dag i hundenes tegn. Fra morgenstunden havde jeg sidste runde af et rallybegynderhold, som jeg har omtalt som et drømmehold. Det var de så igen. Jeg har jo i takt med at de gjorde ualmindeligt gode fremskridt også udfordret dem med både øvede og championskilte, og søndag skulle de så også gå baner uden line. Og hvad skete: de synes alle at det gav en meget større frihed og en meget bedre kontakt. Jeg GLÆDER mig til at se dem alle til rallyprøver, for de kan nå langt allesammen.

Søndag eftermiddag – fra 15-19 – havde vi rallynørdprøve. 10 ekvipager (8 personer) gik hver 2 baner med Anita som dommer i et fuldstændigt prøvelignende setup. Det hele blev filmet (og er tilgængeligt på YouTube), vi fik kommentarer i forbindelse med præmieoverrækkelsen, og vi fik en masse god feedback undervejs.
Lille Bjørn gik to ekspertbaner: bane 1 (64 point, ikke bestået) og bane 2 (76 point).
Megan gik to championbaner: bane 1  (78 point) og bane 2 (86 point).
Det var næsten for perfekt prøvelignende :-))))) Både Megan og Lille Bjørn gik fuldstændig som til en prøve, og dermed var/er der en masse læring for mig I at se ovenstående optagelser.
Mandag skulle jeg på forretningsrejse til Stockholm, og være tilbage i København så jeg kunne starte LP-hold i Greve kl. 17.10. Jeg synes godt nok det var et stramt program, og det kom jeg til at nævne ved rallynørdprøven søndag. Og hvad skete? Susanne og Anita tilbød at være vikarer, hvis det skulle knibe, og det er sande hundevenner der stiller op sådan! Heldigvis kørte det hele helt planmæssigt fra Stockholm, jeg nåede hjem til en gang hummersuppe, inden jeg kørte til hallen og startede de tre LP-hold op helt efter planen.
Der er i alt 17 deltagere, 12 gengangere fra forrige runde, 3 har gået på tidligere LP hold, 1 har gået på andet hold tidligere og 1 er helt ny. Jeg véd, jeg udvander begrebet, men det er altså også tre drømmehold for mig som instruktør :-) Der var godt nok mange hunde, der var lidt kulrede i går, på det ene hold virkede det som om 4 ud af 6 hunde aldrig havde oplevet at se en næseprøvepind tidligere … men det er tydeligt at alle gør fremskridt og førerne arbejder seriøst med hundene mellem træningsgangene; og kan bruge nogle af de ideer de bliver præsenteret for. Og det er jo god forstærkning for instruktøren :-)
Oveni købet er der 4-5 af deltagerne der skal debutere i LP1 den 28. april i år, og det gør det jo endnu mere spændende at tilrettelægge undervisningen, så træningsindsatsen bliver optimeret.

Ingen kommentarer: