torsdag den 18. april 2013

Positiv forstærkning


Hvis der er nogen der synes, at jeg har det godt, så synes de rigtigt. Jeg har en pragtfuld søn med godt arbejde og en ualmindeligt sød kæreste. Jeg har tre dejlige hunde, som elsker at træne og konkurrere og er sunde og raske. Jeg har en privilegeret tilværelse som konsulent med flere gode opgaver. Jeg kan vælge og vrage mellem dygtige hundetrænere og går fast hos Johanna og Anita. Jeg er formand for Danmarks bedste hundeskole. Osv.

Og først og fremmest har jeg det sikre bagland i form af Kirsten. Hun læser ret fast ikke min blog, men engang imellem gør hun, og jeg er sikker på at hun reagerer, hvis hun læser denne :-) Jeg vil ikke gøre hende flov, så jeg vil nøjes med at skrive, at min gode tilværelse, som den ser ud i dag, ikke ville kunne fungere uden hende. Det er Kirsten der sikrer fundamentet.

Både Kirsten og en del hundevenner minder mig om det en gang imellem og så kan jeg godt finde ud af at positiv forstærkning også virker på mennesker …

I dag havde jeg inviteret Kirsten på l’Education Nationale, yndlingsrestauranten!!! Vi fik for jeg véd ikke hvilken gang et fantastisk måltid og nogle dejlige vine til. Som afslutning fik Kirsten en dessert og kaffe, jeg en double express og petit four. Da Kirstens kaffe var drukket fandt hun ovenstående hjertemønster i bunden af kaffekoppen. Et hjerte, Afrika, et andet godt tegn, var nogle af de gode bud på hvad det var.

Ingen kommentarer: