fredag den 5. april 2013

Forstyrrelser

Skyer fredag morgen

Efter morgenturen skulle jeg naturligvis lave næseprøve med Lille Bjørn, han lavede tre flotte diskrimeringer og jeg kunne tage beroliget på arbejde.

På vej hjem var jeg inde omkring DEKI for at aflevere den vandrepokal, som Lille Bjørn vandt i DTK som årets LP2 terrier 2011. Nu skal den indgraveres, da den skal afleveres om en uge, og det kommer til at koste den nette sum af 350 kr., men vi besluttede altså at alle titler skulle med :-)

Max og jeg tog til selvtræning, der var ”kun” to andre, htm-stjernerne Emmy og Helle, og det var rigtig god træning med forstyrrelser.

Jeg startede indendørs og var efter et par øvelser gået udenfor for at arbejde med apportering, døren til hallen stod åben, og Max lavede et flot spring, løb forbi apporten og ind i hallen, med en noget overrasket fører bagefter – Max havde naturligvis opdaget at Helle var kommet, men han kom hurtigt tilbage, vi gennemførte en flot springapport, line på og så ind og hilse.

Helle spurgte pænt om det var ok at tænde for musikken, og det var naturligvis mere end velkomment!

Dagens største overraskelse var at feltet pludselig blev svært, da jeg brugte nogle andre kegler: et par grønne foran?! Og så skulle han også sendes gennem en port, ikke nemt. Men to flotte næseprøver, nogle rigtigt flotte stå - hvor jeg hjalp - afsluttet med to ”rigtige” der bare var knivskarpe. Og endelig et meget lækkert stop i et 25 m indkald.

Men skønt at træne med kvalificerede forstyrrelser! Max kiggede langt efter en urtepotte med en plante i, som Emmy brugte som rekvisit - så han glemte at samle apporten op inden han sprang tilbage.

Jeg kunne mærke at Max blev træt efter en times tid, men der blev godt nok også arbejdet igennem, og brugt en del forskelligt legetøj.

Og i øvrigt var der minimal lyd på Max.

Derefter gik turen længere sydpå i Køge, Christina og jeg skulle se på en hal, som er en kandidat til at blive Sydkystens Hundeskoles fremtidige residens.

Vi vendte tilbage til vores egen hal for at vende indtrykkene, og kunne samtidig nyde Emmy og Helles kvalificerede træning.

Ingen kommentarer: