onsdag den 17. april 2013

LP-prøvesæsonen står for døren

Efter en skøn vintersæson med masser af indendørs træning i hallen, er vi nu tilbage på græs og det føles rigtigt godt. Og det er bestemt noget af en omvæltning træningsmæssigt ikke mindst med den unge hr. Max.

Efter weekendens prøver er det ikke blevet til så meget træning, men i dag kom vi heldigvis i gang igen. Max og jeg deltager på Anitas rallyhold, hvor jeg også bistår med en bane pr. deltager. Jeg skal virkelig minde mig selv om at sænke kriterierne, for det er rigtigt svært for Max at gå uden for hallen, og så var der også en løbsk tæve. Periodevis gik det ok, og jeg skal huske at være mere flittig til at belønne. Som Christina skrev til mig en gang: Jeg skal bare gøre det, jeg fortæller kursisterne at de skal gøre :-))))

Derefter var vi på Anitas LP-hold, og der skete flere interessante ting, bl.a. måtte jeg to gang afbryde næseprøvesøgningen, som blev til snus i græsset i stedet. Vi endte dog med en pæn, færdig øvelse.

I den skarpe ende var fællessitten, springapporten, positioner under gang samt indkald. Der er til gengæld betydeligt forbedringspotentiale i fællesdæk, stillingsskift (hjemmeopgave modtaget), dirigeret apport og fremsending (det var for svært mellem træerne). Det er et lille luksushold, så der er god tid til at tale detaljer og have det hyggeligt.

På søndag står den på generalprøve for 6 førere med 9 hunde, og så kommer der ellers en måned fra 26. april til 26. maj med 2 x rallyprøve, 8 x LP-prøve, 1 x udstilling samt det løse. Om ikke andet får jeg og hundene god erfaring i at gå til prøve :-)

Ingen kommentarer: