onsdag den 3. april 2013

Der er forår i luften

Solopgang tirsdag morgen

Det kan godt være det er lidt frost om natten, men om dagen er der ingen tvivl: Foråret er på vej, og så er det meget sjovere at gå morgenturen og nyde det herlige vejr.

I går var jeg først hos Maja Guldborg med Megan, og det er heldigvis meget bedre end sidst (80 % var vurderingen), så vi fortsætter med øvelserne og er i fuld vigør til udendørssæsonen.

På vejen hjem fik jeg afleveret resultatlisterne fra rallyprøven 31. marts, dejligt at have DKK så tæt på.

Anita spurgte lige over middag om jeg havde tid til at træne i dag til formiddag, men det kunne jeg desværre ikke pga. en konsulentopgave. Held i uheld blev den annulleret, så jeg benyttede lejligheden til at få aftalt træning med Anita i dag.

Gæs på vej nordpå onsdag morgen

Anita og jeg valgte at lægge træningen med Osseau og Max udendørs. En fuld LP3 uden fællesøvelser, men hvor vi tog øvelserne på skift.

Og vi kunne efter træningen samstemmende konkludere at det var en rigtig god idé og på høje tid. Max skal op udendørs 28. april, så der er en del der skal arbejdes med.

For hold da op hvor var det distraherende at gå ude. Vi fik gode forstyrrelser fra et nærliggende byggeri, trafik på vejen, et par hundeluftere, så det var perfekt til træning.

Først og fremmest skal jeg arbejde med kontakt igen igen.

Det jeg blev mest overrasket over var at stillingsskiftet blev usikkert og så at fremsendingen gik helt i kludder.

Vi havde stillet to felter op, og de var begge lige svære at finde. Og det første trak Max lidt da vi gik over til det andet.

I den dirigerede apport kunne Max helt sikkert ikke se den lille apport, så vi skiftede til den mellemstore, det gik meget bedre og han havde et super optag og greb om den.

Springapporten var superb.

Og næseprøven var rigtigt flot, og det er det mindste tyg jeg har oplevet.

Men alt i alt rigtigt meget at tænke over med hensyn til generalisering af træningen.

Lige inden jeg kørte fra hallen kl. 11 fik jeg en mail fra DKK om at materialet til LP-prøven 28. april var klar, så det hentede jeg lige på vejen hjem.

Og så gik Kirsten og jeg en tur med alle hundene i Trylleskoven og Max og Megan fik leget med to herlige Jack Russell terriere.

Lidt senere står den på selvtræning med Lille Bjørn og Kirsten og jeg slutter med et let måltid hos Slagter Stig, delvis betalt af et gavekort som jeg fik af dem til min fødselsdag.

Det har været to skønne dag.

Ingen kommentarer: