torsdag den 4. april 2013

"Sikre" øvelser

Torsdag morgen på Solrød Strand
 
Til aften startede en ny runde træning hos Johanna. Jeg havde noget arbejde jeg skulle nå til aften og meldte derfor fra til anden time, men havde begge hundene med til den første. Og så endte det alligevel med at jeg tog fællesøvelser og en runde med på andet hold.
 
Max var så stille, at det var næsten underligt. Heldigvis gøede han da Marie og Chelsea kom, så det er ikke fordi han har mistet stemmen :-)
 
Dagens rigtigt gode øvelser med ham var dirigeret apport (uha den var skarp), næseprøve og fællesdæk (!). I sidstnævnte var der stort set ingen lyd, det var faktisk stille de gange jeg var i skjul …
 
Fællessitten kniber det stadig med at få øget tiden, selvom jeg har reduceret afstanden. Og positioner under gang gik helt i skuddermudder. Det virker som om han tager en vilkårlig position uafhængig af hvad jeg siger. Så træningsplanen er: Fokus på de to usikre (dæk anser jeg for sikker), og kampagne på første den ene i 3 dage så den anden i 3 dage, og opbygget forsigtigt igen. Det var en øvelse jeg regnede for stabil for ikke så længe siden, men det er den bestemt ikke.
 
Lille Bjørn havde jeg med i går eftermiddags og så igen til aften. Jeg synes hans stabilitet generelt er blevet højere - hvilket også er ret afgørende for hans LP-resultater :-)
 
Bortset fra aftnens sidste øvelse var han en total stjerne med fantastiske fællesøvelser, positioner under gang, indkald (!) og fremsending.
 
Allersidste øvelse var næseprøve, og det gik helt i skoven. Han diskriminerede slet ikke, fik vistnok 2 gange rigtigt da der lå 2 pinde. Og da jeg ville prøve med alle igen til sidst – på trods af at Johanna frarådede det – og det gik galt, kostede det kage til næste runde. Rigtigt dumt førerarbejde ...
 
Jeg regner med at den sidder i skabet i morgen tidlig igen! For det bestemt en af vores sikre øvelser ...

1 kommentar:

Johanna sagde ...

If at first you don't succeed, try doing what your trainer suggested in the first place :-)