mandag den 30. marts 2015

The Times They Are a-Changin'

Frisk morgentur søndag
 
Det er længe siden jeg synes jeg har trængt så meget til en ferie som nu, og fortjent den!

I går gav det anledning til ret spontant at se ”The Second Best Exotic Marigold Hotel” til en eftermiddagsforestilling. Vi så ”The Best Exotic Marigold Hotel” for tre år siden, havde høje forventninger til efterfølgeren og blev bestemt ikke skuffede.

Det er en skøn, livsbekræftende film, om aldrende englændere der bor på et meget specielt indisk hotel de sidste år af deres liv, men pludselig oplever helt nye sider af sig selv. Fantastiske skuespillere, en sjov og velspillet historie, og lige til at blive i godt humør af – og mane til lidt eftertanke: Brug dog den tid du har til noget fornuftigt!

Bagefter et af vores alt for sjældne besøg på Villa Vino inden vi rundede af med en god middag på The Italian. Skøn aften.

Badebro mandag morgen

I dag havde jeg aftalt med Lonni at vi skulle rydde det sidste i hallen, som vi fraflytter officielt i morgen.

Så er der næsten tømt hal

Tilfældet ville, at én, der havde vundet et gavekort til Sydkystens Hundeskole, gerne ville have introduktion til rally champion, så det blev timet perfekt: Jeg trænede med Max 8-9, havde enetime 9-10 og ryddede hal derefter.

Det er godt nok en ny verden der har åbnet sig med HTM. Jeg sad i morges efter morgenturen og før jeg skulle i hallen og tegnede bane til HTM-programmet, mens Walking the Dog spillede lystigt. Første udkast ser sådan ud:

Min første HTM-plan

Det har selvfølgelig intet med træningen af Max at gøre. For dér træner vi specifikke positioner.
 
Der er i alt 10 HTM-positioner, jeg skal bruge 2-3-4 i mit program og der står 5 på min bane. Så jeg skal have reduceret til 3 eller 4, fordi jeg har fået at vide at det er bedre at man kan de positioner man har med, end at man har sjuskede positioner med.
 
Jf. tegningen: P1 har vi styr på, P5 nogenlunde, P9 synes jeg begynder at ligne noget, P2 og P7 skal der arbejdes med.
 
Jeg har brugt noget af dagen på at planlægge forårets træning, jf. min kalender.
 
Jeg var usandsynligt heldig med at komme på Anjas HTM & Freestyle sommer kursus. Anita skrev til mig om det, og Anja kurser går lynende hurtigt. Der var én der skrev ”… det er værre end en u2 koncert billetsalg”!
 
Anita og jeg kom begge på – og hold da op hvor jeg glæder mig.
 
Jo mere jeg får læst om HTM og ser HTM, jo mere respekt får jeg for disciplinen.
 
Jeg skal huske at minde mig selv om, at jeg skal op i HTM1 og sammenligne med LP1 i forhold til LP Elite. Bare fordi man skal træne hos verdensmesteren behøver man ikke performe som hende, for at gøre en god figur.

Ingen kommentarer: