søndag den 8. marts 2015

Svære prøver

Søndag morgen

Jeg har været på nogle svære prøver i weekenden. Det havde ikke noget med hunde at gøre, det havde noget med mig at gøre. Something Happened To Me Yesterday beskrev nogle forandringer, som jeg håbede og håber, vil være vedvarende.

 Denne weekend har med flere konkrete hændelser overbevist mig selv om, at jeg agerer som jeg ønsker – men det kommer ikke som en naturlig reaktion; der kommer først min refleks: en negative reaktion. Jeg har nu lært at undlade at reagere på refleksen, dvs. jeg mærker refleksen, beslutter ikke at gøre noget nu, men afvente.

I den anden ende kommer der nogle meget fine reaktioner, hvor jeg i al ubeskedenhed har valgt at rose mig selv. Godt førerarbejde.

Så en potentielt konfliktfyldt weekend er endt i fryd og gammen.

Højdepunkter fra weekenden:
  • Christina var uforskyldt involveret i en trafikulykke, som heldigvis kun betød en skadet bil. Christina og Tempo er ok.
  • Generalforsamling i Sydkystens Hundeskole fredag. Stille og rolig, genvalg over hele linjen og uændret konstituering. Det er IKKE fordi vi er stagneret – det er fordi vi er et formidabelt team i ordets allerbedste betydning
  • Et superbt tøjudvalg (Charlotte og Merete) har skaffet os et fantastisk tilbud på træningstøj, så instruktører og bestyrelsesmedlemmer får bare det mest lækre træningsoutfit man kan tænke sig
  • Renate Gregersen har tilbudt i Hundesport mod Cancer-regi at holde et par foredrag om Dogs & Storks - for vordende forældre med hund og Dogs & Toddlers - for hundeejere der bliver forældre. Sydkystens Hundeskole har aftalt at stå for det praktiske og vi kan kun opfordre til at rigtigt mange deltager i dem – alle indtægter går til kampen mod cancer. Links på forsiden af Sydkystens Hundeskole
  • Kirsten og jeg så lørdag Crufts sammen på fjernsynet og den korte udgave er, at jeg fik lov at få en hund, hvis hun fik en diamantring. Efter kort drøftelse af kriterierne for det sidste var det en aftale, for det er mindre end prisen for en hund :-) Nærmere følger om race mv.
  • Et andet initiativ i Hundesport mod Cancer er en Uofficiel rallyprøve i Osted 15. marts. Anita og jeg skal dømme og har udvekslet baner i dag. Anita skrev som kommentar til sin ”jeg ved ikke om du genkender lidt:-)”. Hold da op, jeg fik næsten tårer i øjnene da jeg så banen, der er flere passager jeg har gået i søvne 20+ gange!!!
  • I dag var vi i Præstø til brunch med Lis og Poul hos Siv & Co på Præstø Havn. Vi havde Max med og belønningen var at vi bagefter tog hjem til Smilla (labrador) og de to legede sammen på allerskønneste vis. Vi brugte en del tid på bare at stå og se på hvordan de legede
  • I morgen er vi igen i gang med rallychampiontræningen – Lone har forberedt nogle sjove baner med tunneludfordringer

Ingen kommentarer: