fredag den 13. marts 2015

Dagene lysner og prioriteringer fastholdes

Mandag morgen, fødselaren i midten
 
Jeg har ret travlt pt. og i ganske svage øjeblikke har jeg overvejet at droppe noget af min i forvejen sparsomme organiserede træning. Men heldigvis varer de svage øjeblikke ikke ret længe – for hulen da, det er jo bl.a. træningen der giver energi til alt det andet, så den skal ikke skæres ned.

Mandag blev LB 8 år. Vi fejrer ikke hundenes fødselsdage – vi synes de har en fest hver dag - men naturligvis var jeg mentalt igennem en masse minder. Jeg synes jeg har gået en grueligt masse igennem med ham, han er blevet pensioneret en del gange (heldigvis kun mentalt), men vi har sammen opnået en masse resultater (DKRLCH, LP3 og DM i rally ekspert fylder rigtigt meget) og jeg må indrømme at jeg i dag synes han er i sit livs form.

Han er virkelig en ganske speciel hund. Men det er vist alle hunde :-)

Mandagens baner

Mandagens rallytræning med Lone og Christina havde Lone tilrettelagt med to lækre baner opbygget omkring en tunnel. Fristende 8-tal hvor hunden skulle gå mod tunnelåbningen, ud af tunnel lige mod spring, som ikke skulle tages, bakning forbi åbning på tunnel og fristende 8-tal samt et spring-ro-spring hvor springet var mod tunnelåbningen.

Interessant, og ikke noget problem for Max og Megan, som slet ikke er vant til tunnel.

Christina havde talt om at jeg evt. kunne prøve at gå med Tempo og mandag gjorde jeg så forsøget … Der skal vist en hel del træning til, før det ligner noget som helst. Jeg fik også lov at prøve med Kizz Me, og det gik ikke bedre.

Til gengæld var Megan blevet ganske tændt så vi gik en rigtigt flot bane lige efter ;-)

Max gik også godt, stadig let distraherbar, men slet ikke i så udtalt grad som tidligere. Ingen tvivl om at han har udviklet sig en del de sidste måneder. Vi specialtrænede skift side foran og bakke væk fra fører.

Onsdagens første rallyhold
 
Mine onsdagsrallyhold fik en tro kopi af mandagens baner, der var nogle sideskifter som kunne vælges fra (mulighed for andet skilt). Udfordringerne faldt bestemt i deltagernes smag.

Torsdag morgen

Torsdag morgen mødte vi en ny hund på morgenturen. Turen finder sted ved 6-tiden og ærligt talt møder vi ikke ret mange til daglig, men denne glade golden kom løs hen til os, Max blev sluppet og så legede de to dejligt sammen.

Torsdag eftermiddag mødtes Anita og jeg til selvtræning og gennemførte skiftevis alle øvelser bortset fra fællesøvelser i LP3 med hh. Osseau og Lille Bjørn. Lille Bjørn har jeg ikke trænet med et stykke tid, så han var godt tændt og lavede nogle fantastiske øvelser. Ikke mindst stillingsskift og indkald var meget meget lækre.

Anita skal op med Osseau i Ølstykke 12.4 og jeg underholdt med hvorfor Lille Bjørn ikke skulle med i LP3: jeg skulle have fokus på Max og Megan, som skulle op i rally. Da jeg kom hjem tjekkede jeg og fandt ud af at Lille Bjørn er tilmeldt LP3, så meget for min strategi :-(

Max kom igennem FP2, vi lavede noget rally og fik arbejdet med fremsending til kegle og felt. Signe havde sluttet sig til træningen og vi fik arbejdet med næseprøve sammen, bl.a. fik jeg elegant lavet en med Max, hvor der stod Max på næseprøvepinden, men jeg havde ikke rørt den, sjovt at han ikke fandt den.

Fredag morgen

Fredag morgen var endnu en fantastisk morgen ved stranden.

Jeg ser nu frem mod en weekend med DKK Repræsentantskabsmøde i morgen sammen med Johanna og Uofficiel rallyprøve til støtte for Hundesport mod Cancer sammen med Anita på søndag.

Ingen kommentarer: