tirsdag den 31. marts 2015

TLB, HMC, LP og HTM

Johanna, Anita og Osseau

Verden er fyldt med forkortelser. Det er en stor fordel i mange sammenhænge, især når man har lært forkortelserne at kende :-)

TLB er frit opfundet. Kirsten og jeg har tit talt om hvor imponerende det lyder, når folk præsenteres som værende fra Tænketanken xxxx. Så vi vil etablere vores egen tænketank. Lidt inspireret af Dilberts Dogbert skal Lille Bjørn være maskotten og navnet: Tænketanken Lille Bjørn.

Jeg kom til at tænke på dette i går eftermiddags, da vi gik tur med alle hundene, og storsmilede da jeg gik forbi en fremmed dame, som også luftede hund. Det smil jeg fik igen fortalte alt: Det smitter at smile!

Foto: Johanna Allanach

HMC betyder Hundesport Mod Cancer. De har deres egen Facebook-side. Formålet er at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse, og Sydkystens Hundeskole er naturligvis med, se forsiden af hjemmesiden.

Dette skønne foto indgår i kampagnen. Øverst i bloggen kan I se Johanna med fotomodellerne Anita og Osseau.


Morgenturen i dag var i ganske frisk vejr.
Lille Bjørn og fører efter veludført træning (foto: Anita Jakobsson)

LP er Lydighedstræning.

I dag mødtes Anita og jeg på en træningsplads i Benløse, og vi havde tjekket vejrudsigten først. Det var min første udendørs træning i år, på høje tid når LP-sæsonen starter i Ølstykke 12. april.

Det var mere end frisk vejr: 0 grader, sne og blæst, ikke noget hverken Osseau eller Lille Bjørn syntes var vildt spændende.

Men de to seje hunde arbejdede rigtigt godt og det var ikke vigtigt for os, at de ikke havde stor lyst til at dække i dag. En flot fri ved fod, ok stillingsskift (bortset fra dæk), en fin dirigeret apport og springapport, to gode positioner og fine fremsendinger og næseprøve. Og Lille Bjørn holdt apporter og næseprøve!

Derefter skulle vi have trænet HTM (Heelwork To Music), men det var ærligt talt for koldt. Jeg havde helt mistet følelsen i venstre hånd.

Så jeg nøjedes med at demonstrere 5 positioner for Anita og vi talte om indlæring af dem. Jeg skal skære ned til 3-4 til mit endelige program.


En del af eftermiddagen blev brugt på at læse sidste del af Emmy Simonsens bog It’s Showtime samt HTM-reglerne.

Endvidere er mit HTM-program finpudset på papiret.

Samlet kan man nok kalde det Nørderi.

Ingen kommentarer: