søndag den 15. marts 2015

Uofficiel rallyprøve til fordel for Hundesport mod Cancer

Skøn søndag morgen på stranden

I dag holdt Sydkystens Hundeskole sit første arrangement til fordel for Hundesport mod Cancer (HMC). Vi havde arrangeret en uofficiel dobbelt rallyprøve, hvor man for 100 kr. kunne gå to åben klasse baner bedømt af henholdsvis Anita og mig. Anita og jeg dømte hver en åben klasse bane og i alt 16 ekvipager havde tilmeldt sig. Inkl. Anita og jeg, vi deltog uden for konkurrence :-)

Når det er uofficielt kan reglerne tillempes, så der var øvelser der blev erstattet af andre, hvis man ønskede det, der var åben kritik og dommersedlerne blev udleveret. Man kunne sågar få lov at belønne på banen i anden runde. Og Lone havde monteret kamera på ryggen af Kizz Me under sine banegennemgange.

Christine & Sif

På Anitas bane startede jeg med at dømme Anita og Osseau, hvorefter Anita dømte Max og mig - superflot, 93 point - og Megan og mig - fantastisk, 96 point med 4 x 1. Max havde fokus på omgivelserne og Megan var totalt knivskarp.

Majbrit og Caro vandt med 98 point og bedre tid en Lone og Kizz Me (det kostede tid at kameraet havde drejet sig skulle ordnes :-)). Megan fik 3. bedste resultat.

Lone & Pizza

På min egen bane, startede Anita med at dømme Max og mig, det var ikke så fokuseret som 1. gang og vi endte med 89 med 2 x 3 og 5 x 1. Megan var ikke helt på dupperne og vi fik bl.a. to 10’ere og endte med IB, Jeg blev revet med af det gode formål, og skulle have nøjedes med den ene prøve :-)

Så skulle jeg bedømme Anita og Osseau og de gik superflot og endte med 96 point. Klassen blev vundet af Birgit & Chili med 99 point, Anita og Osseaus blev nr. 2 og Lone og Pizza fik 93 point.

Vejret var med os, vi startede i solskin og det blev gradvist overskyet og en anelse koldt, men intet regnvejr.

Tak til alle der støttede arrangementet, jeg har netop overført 1.600 kr. til Hundesport mod Cancer.

Ingen kommentarer: