tirsdag den 24. marts 2015

Afsløringer

Pizza og Max og noget af Lone
 
I går havde vi sidste runde mandags rallychampion-træning i hallen. Det var ”kun” Lone og mig og vi havde fået sendt en svensk bane af Ingrid, stillede den op og hyggede os med forskellige finurligheder.

Jeg var faktisk kommet lidt før, så Max og jeg gik fri ved fod til min hemmelige HTM-melodi, og det er en lækker rytme at gå i og til. God start.

Både Max og Megan gik rallybanen to gange + det løse, og jeg måtte arbejde hårdt for opmærksomhed kunne jeg godt mærke, men så fik jeg den også.

En glemt legetøjsand var et stort hit hos både Megan og Max, og hold da op hvor Max kunne gå nogle flotte højrepladser når den var belønningen.

Megans anden bane hvor jeg startede med hende på højre side, så det meste var højrehandlet, gik fantastisk. Jeg havde sat tempoet op og der var et godt løb, og hun var totalt på.

Godt 20 intensive minutter, og så vare hun færdig.

Hold op hvor har den træning været god for begge hundene. Vi har heldigvis aftalt at fortsætte udendørs.

Max fik leget lidt med Kizz Me, og til sidst legede Pizza og Maz da vi samlede skilte sammen. Som man kan se af fotoet kunne kameraet på min telefon ikke følge med :-)

Overskriften på bloggen er for at få Lone til at læse med. Tænk, hun sagde hun ikke havde læst den med overskriften HTM, fordi det lød kedeligt … tsk tsk

Efter morgenturen i dag og inden jeg tog på arbejde, tegnede jeg en HTM-bane, så jeg havde rammerne for den mentale gennemgang af banen i løbet af dagen. Jeg sendte den til Anita med kommentaren: ”Jeg er blevet helt grebet af det. Musikken kører inde i hovedet og konstant i bilen. Rytmen er perfekt og jeg tænker overgange og positioner hele tiden. Havde du det også sådan, da du gik i gang? :-)” Og ja, hun havde det fuldstændig ligesådan.

Der er røget nogle beskeder gennem linjerne i dag, både til Johanna og Anita. Specielt efter at jeg nu har tilmeldt HTM1 (og FP2, nu jeg var i gang), den 5. juni (kalenderen havde heldigvis et hul).

Pludselig er det gået op for mig, hvad jeg har kastet mig ud. Der er så meget nyt at lære, så meget at tage stilling til. Nye positioner, smarte og flotte overgange.

Den ægte afsløring er: Jeg synes det er vildt sjovt og glæder mig rigtigt meget til at gå i gang med denne disciplin. Melodien er ... jeg ikke klar til at afsløre.

Ingen kommentarer: