lørdag den 28. marts 2015

Flere afsløringer

En rigtig charmetrold

I mit hundeblogindlæg nr. 926 kommer det nok ikke som nogen overraskelse for læserne, at jeg elsker at skrive.

Men jeg elsker også at holde taler, selvom det ikke er så tit jeg gør det – faktisk ret sjældent.

Men jeg har haft mange taler forberedt, hvis der nu opstod en lejlighed, og mange af dem er så endt et sted langt væk i hukommelsen.

Som et led i en mere offensiv stil – en erkendelse af, at det vigtigt at andre véd, hvad de betyder for mig, ikke bare tror det, men véd det – har jeg skrevet en tale, som ikke skal holdes, og sendt den til den person, som jeg ville have holdt den for, hvis der havde været en anledning til det.

Lyder det kringlet?

Det er det ikke.

Det er for mig en rigtig god mental proces, at reflektere over, hvorfor andre betyder noget for mig, og ”tvinge” mig selv til at sætte ord på.

Hvorfor gør jeg det?

Jeg fik for mange år siden – og før jeg så filmen The Crying Game (fra 1992), dette citat derfra – og baggrunden er naturligvis at jeg selv er skorpion:

Scorpion wants to cross a river, but he can’t swim. Goes to the frog, who can, and asks for a ride. Frog says, ‘If I give you a ride on my back, you’ll go and sting me.’ Scorpion replies, ‘It would not be in my interest to sting you since as I’ll be on your back we both would drown.’ Frog thinks about this logic for a while and accepts the deal. Takes the scorpion on his back. Braves the waters. Halfway over feels a burning spear in his side and realizes the scorpion has stung him after all. And as they both sink beneath the waves the frog cries out, ‘Why did you sting me, Mr. Scorpion, for now we both will drown?’ Scorpion replies, ‘I can’t help it, it’s in my nature.”

Jeg kan ikke lade være.

Lørdag var min første feriedag, og det var dejligt at kunne sove længe – stod først op 6:45.

Lørdag morgen

Morgenturen med hundene var fantastisk. Vi mødte nogle hundevenner nede på stranden, og alle 6 hunde gik løs og legede sammen. På turen tror jeg vi mødte i alt 10 hunde, og alle opførte sig som ordentlige hunde gør. Hilste på hinanden og legede sammen eller holdt sig for selv.

Badebroen i flot belysning

Derefter gik turen til Malmø.

I dag fylder Christian 34 år og vi var inviteret til fødselsdagsfest i Malmø.

Men desværre har både han, Sandra og lille Frasse været syge et stykke tid, så arrangementet blev aflyst i går.

Fødselsdagslagkage

Kirsten og jeg kom selvfølgelig alligevel, så der kunne blive hygget om fødselaren. Mit hjerte smeltede naturligvis, da Frasse så mig og løftede armene mod mig for at blive løftet op!!!

Aftensolen

Da vi kom hjem cyklede Kirsten en lang tur med Max og jeg gik med Lille Bjørn og Megan på stranden, og fik noget så usædvanligt som et foto af aftensolen ;-)

Planerne for træning af HTM frem mod 5. juni begynder at tage form i mit hoved, og 1. træningssession er mandag morgen.

Nummeret, vi skal optræde til er Rolling Stones udgave af Rufus Thomas ”Walking the Dog”. Rufus Thomas skrev det i 1963 og Stones havde det med som sidste nummer på deres debutalbum i 1964.

Ingen kommentarer: