lørdag den 11. april 2015

I Have a Dream


I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail

(Benny Andersson & Björn Ulvaeus)

Det er længe siden jeg har følt mig I så god indre balance som nu. Den sidste måneds hændelser, som især beskrevet i Something Happened To Me Yesterday og Vigtige ting i livet, har virkelig rykket rundt på noget inde i mig.

Hvis jeg kunne komme den tilstand på formel og sælge den ville jeg være stinkende rig :-)

Nu kan jeg bare glæde mig over den selv, og forhåbentlig også dele ud til min nærmeste omgangskreds.


I går morges var solopgangen den smukkeste jeg har oplevet nogensinde? Jeg kan ikke klassificere dem i forhold til hinanden, jeg kunne bare mærke, at den var helt speciel.

Jeg skrev, at den var så smuk at det gjorde helt ondt, og det var virkelig sådan jeg havde det – ondt på en god måde.


I dag var den bare smuk – kan en solopgang være andet? Ja, det kan jeg sagtens forestille mig, men i fredelige Danmark kan mange tillade sig den luksus, at de på en god måde kan glæde sig over at en ny dag går i gang med nye muligheder.

I morgen står på LP og rally i Ølstykke: rally champion med Megan, rally ekspert med Max og LP3 med Lille Bjørn. Jeg har noteret samlede resultatmål for prøverne 12., 18. og 19. april, der er kun én ud over mig selv der kender dem, og jeg aner ikke om de nogensinde kommer længere. Jeg havde bare brug for at notere dem, fordi jeg et eller sted mente, at de mål var vigtige.

Men jeg kan ikke mindes, at jeg har været så lidt stresset eller spændt dagen før en prøve. Der kommer sikkert lidt nerver i morgen, men jeg synes helt ærligt, at jeg har forberedt mig optimalt, alle tre hunde er i så god form som jeg kan forlange, og hvis tingene fungerer, kan vi opnå nogle flotte resultater.

I virkeligheden er der nogle andres resultater, jeg er mere spændt på end mine egne. Eller spændt er nok ikke det rigtige ord, men pointen er også, at de pågældende ikke véd det, ikke med sikkerhed. Måske kan de mærke, at jeg sender god karma deres vej, måske ikke. Men jeg håber af hele mit hjerte at deres drømme for i morgen bliver opfyldt.

Jeg kan se ”the wonder of a fairy tale”.

Ingen kommentarer: