fredag den 24. april 2015

Masser at glæde sig over

Skøn hundeleg torsdag morgen
 
Jeg har oplevet det flere gange på det sidste, både privat, og især i arbejdsmæssige sammenhænge: I situationer, hvor jeg før ville have reageret negativt, reagerer jeg nu positivt og konstruktivt. Jeg har ovenikøbet fået ros for det flere gange i løbet af ugen, så der er andre end mig der bemærker det.

Det er ikke fordi jeg ikke bemærker det negative, men jeg håndterer det bare på en løsningsorienteret made, fremfor en konfliktsøgende.

Jeg kan også mærke det på træningen. Jeg forsøger – og lykkes efterhånden bedre med – at give slip på de indgroede vaner, hvor de åbenbart ikke virker.

Jeg bemærkede det bl.a. i onsdags, hvor rallyholdet var aflyst, så Anita og jeg mødtes i Jersie til en sidste finpudsning inden LP-prøverne søndag.

Lille Bjørn i fællesdæk

Vi startede med nogle korte fællesøvelser, så gik Osseau en kort LP3, og jeg ville gerne gå en fuld LP3 med Lille Bjørn. Under løb i fri ved fod kom der en ny commando fra Anita: ret dig op. Jeg turde ikke andet :-) Og det var signalet til, at jeg tænkte lidt mere over, hvad jeg gjorde.

Svagheder i forhold til prøven på søndag? Der er stillingsskiftet fra dæk til sit (kampagne i morgen). Der er sit og dæk under gang, som jeg har en plan for. Og der er stoppet i indkald, som jeg også har en plan for.

Det er åbenbart meningen, at der er 2-3 ting der ikke skal fungere, men på søndag er det hele på plads!

Max var på til allersidst og efter opvarmningen gik vi et fuldt HTM1-program. Der var nogle passage, hvor jeg kom ud af takt i forhold til den planlagt koreografi og bare improviserede; det passer mig fantastisk, at det er en reel option, det fungerer rigtigt godt med Max.

Planen er partituret, udførelsen kan variere i vidt omfang. Team med variationer!

Max og Bianca

Torsdag morgen mødte vi Bianca, som Max er helt vild med. De legede et godt stykke tid, var i vandet og jeg måtte have Max i snor, da vi skulle hjem igen, for ellers havde jeg ikke fået ham, med.
Den følelse jeg havde indeni, da jeg så de to lege, var ... ubeskrivelig. Det var næsten som at være forelsket ;-)

Lonni som fotomodel

Først på eftermiddagen tog jeg til Hubertushuset og hentede det nye træningstøj med Sydkystens Hundeskole logo, det er virkelig flot, som man kan se på Lonni.

Sidst på eftermiddagen skulle Amanda og Dumle prøve en fuld LP2 i Jersie og vi skulle arbejde lidt ekstra med de sværeste øvelser. Jeg er sikker på at de får en fin debut i LP2 på søndag, selvom der er flere øvelser, der driller. Det er altså også kun 12 dage siden de bestod LP1.

Torsdag aften var Sydkystens Hundeskole vært for et foredrag af Renate Gregersen om Hunde og småbørn, faktisk to foredrag på en aften. Masser af spændende og inspirerende stof og gode erfaringer, som også er nyttige for bedsteforældre, der skal lære børnebørnene at omgås hundene på en god måde!

Foredraget resulterede i et bidrag på 2.950 kr. til Hundesport Mod Cancer, og dermed er Sydkystens Hundeskoles bidrag i alt 4.550.

Andre gode nyheder:
  • I dag tilmeldte jeg Max til dels Færdighedsprøve 3, dels HTM 1 den 26. september i Ringsted, endnu er støttearrangement for HMC.
  • Den opdaterede stilling for kvalifikation til rally DM viser at Max stadig er nr. 7 på ekspertlisten
  • Megan er 5. reserve på championlisten. Ihvertfald 4, der står foran os, kommer ikke til DM, så selv om der er 8 kvalifikationsprøver endnu har vi bestemt ikke opgivet håbet om kvalifikation – selv om jeg kun selv deltager i en kvalifikationsprøve endnu.
Lille Bjørn og Max hvisker om apporterne

Forberedelserne til LP-prøven på søndag er i fuld gang og det bliver en lille, hyggelig prøve. Bl.a. er læs apporter er gjort klar.

Ingen kommentarer: