torsdag den 9. april 2015

Inde godt, ude bedst

Torsdag morgen

Det er skønt at træningen er rykket udendørs. At vejret så også har været med os er en ekstra bonus. Derudover har jeg haft den luksus, at kunne håndplukke træningsmuligheder, så det har været en fantastisk træningsuge også på den front.

Hver anden tirsdag fortsætter rallyspecialholdet i Jersie. Vi var lidt afbudsramt tirsdag, men Christina og jeg fik så meget mere effektiv træning.

Vi opbyggede en bane på stedet, jeg gik to runder med henholdsvis Max og Megan.

Med Max huskede jeg at belønne undervejs og lege godt til sidst. Max går hurtigt død, hvis det bliver for langt og forudsigeligt, jeg skal virkelig holde fokus på motivationen. Max fik sin æresplads (sit foran), stadig lidt lyd, men han sidder godt.

Mergan blev varmet lidt op, gik banen to gange og anden gang var meget bedre. Jeg skal varme hende lidt mere op, så bliver det perfekt.

Christina og Tempo skulle igennem et Eliteprogram og derefter arbejdede Max og jeg med HTM-positioner. Dejlig og effektiv træning.

Onsdag går Max og jeg på rallyhold hos Anita (og hjælper lidt til). Med 1½ time til rådighed lykkedes det mig at få overdrevet arbejdet med præcision, med det resultat at Max slog fra, ikke fordi jeg blev sur, men fordi han kunne mærke, at jeg ikke reagerede som han forventede. Det slår lige ned i ham.

Da jeg gik den fulde bane til sidst, og lavede andre skilte ved over halvdelen, var det sjov og ballade og belønning undervejs og han var på. Jeg skal arbejde meget mere med motivation.

Æresplads, sit ved siden af, gik fint.

I dag startede jeg igen på Johannas LP/Mix-hold, officielt med Max, men i dag havde jeg også Lille Bjørn med, primært for at kunne træne fællesøvelser inden søndag. De gik fint, dog rejste han sig i dækken, da Johanna lokkede med imaginær godbid.

En masse andet pænt – specielt stillingsskiftet var superflot – men sit og dæk under gang er i fokus, for de virker ikke. Jeg fik nogle tips af Johanna og der er kampagne i morgen og lørdag.

Max arbejdede med nogle rallyøvelser, lidt tricks og positioner. Diverse legetøj blev brugt, men det mister hurtigt værdi, jeg skal vist have et større udvalg parat. Så ligesom i tirsdags kom der en springtur, hvor der skulle hilses på flere af de andre hunde.

Søndagens programmer og kataloger for Ølstykke er kommet, og det ser ud fra tidsplanen fornuftigt ud.

9.00 Rally Champion banegennemgang
9.15 Rally Champion, Megan nr. 1
10.15-10.45 Fællesøvelser LP3
10.45 LP3 Lille Bjørn  nr. 2
11.15 Rally Ekspert banegennemgang
11.30 Rally Ekspert, Max nr. 3

Skulle der komme justeringer, og det gør der altid, så klarer vi også det.

Ingen kommentarer: