søndag den 5. april 2015

Påsketræning - og HTM

HTM med asiatisk dværgodder

Påskemorgen

Endnu en fantastisk skøn morgen - vi har virkelig været heldige med vejret i påskeferien.

Anita og jeg havde aftalt at mødes i Jersie til morgen for at træne. Da vi begge havde behov for at træne fællesøvelser efterlyste vi i går nogle, der ville være med, og straks meldte Charlotte og Susanne sig. Vi fik noget dejlig træning i det skønneste påskevejr.

Jeg må indrømme at træningen med Lille Bjørn var lidt blandet, også i de ”sikre” fællesøvelser. Han lavede den flotteste fri ved fod og nogle super stillingsskift. Men der var også to positioner, der ikke fungerede i positioner under gang og jeg droppede dirigeret apport, da jeg pludselig opdagede, at der var gået over 45 minutter med ham.

Til gengæld har jeg fået en aftale i morgen i Rødovre, hvor alting vil lykkes :-)

Max varmede op med lidt leg og nogle fremsendinger, og så arbejdede vi lidt med P2, P5 og P9. Men der er lang vej endnu. Anita kunne straks se at der var for stor afstand, så jeg arbejder videre med grundpositionerne, helt tæt på.

P9 synes jeg begynder at fungere, jeg skal bare gå lidt mere naturligt, men det kommer …

Max nyder solen

Hjemme igen nød vi en kaffe og kanelbrød, som Kirsten havde timer perfekt. Og Max fandt en dejligt plads i solen.

Jeg havde inviteret Kirsten på frokost i København, men ingen af os orkede rigtigt, så det endte med en lækker frokost hos Slagter Stig i Køge.

Derefter skulle Kirsten filme mig i HTM – med musik, men Max var erstattet af en asiatisk dværgodder.

Vi prøvede i haven, men det var lidt knebent med plads, så vi kørte ned til DKK, hvor vi kunne træne uforstyrret troede jeg.

CD’en i afspilleren, fuld knald på Walking the Dog, Kirsten filmede og jeg gik programmet med dværgodderen. Jeg vil forskåne læserne for videoen, men jeg skal love for at der var nogle forbipasserende, som gloede ret meget - godt jeg ikke aner, hvad de tænkte!

Okay, her er et lille klip:


Jeg kan mærke at jeg skal gå meget mere til musikken for at få vendinger og links timet ordentligt og helt banalt huske hele forløbet ordentligt. Først da kan jeg slappe af og tænke på kropssprog og dans.


Bagefter gik vi lille tur med hundene i området overfor DKK.

Ingen kommentarer: