mandag den 6. april 2015

Lykkekonto


I dag var sidste dag af min 10 dages ferie og den startede for femte dag i træk med træning.

Det føles rigtigt godt. Jeg nyder at træne og i dag var det et nyt sted. Jeg var inviteret med til Susanne og Hannes træning i Rødovre – et dejligt areal med gode forstyrrelser.


Jeg havde Max og Lille Bjørn med, men fokus var bestemt på Lille Bjørn, for der er detaljer der driller og næste prøve er allerede på søndag i Ølstykke. Ingen tvivl om at der skal køres kampagne på positioner under gang den kommende dage.

Resten gik fra ok til rigtigt godt. Blandt det rigtige gode var en dirigeret apport hvor Lille Bjørn gik forkert, men blev stoppet og dirigeret til den rigtige (og holdt i afslutningen!). Samt en flot næseprøve til allersidst, hvor han nogle gange er gået død; han søgte systematisk fra en ende af, stoppede ved den rigtige (nr. 5), tog den og kom i plads og holdt!!!

Hanne og Susanne ville gerne se HTM, så de fik programmet uden hund og uden odder, men med musik. En enkelt kikser, men programmet begynder at sidde der.

Max fik mest lov til at lege og løbe rundt og snuse og vi arbejdede en lille bitte smule med et par positioner.

Det har været en påske, hvor jeg bl.a. har fået reflekteret lidt over en masse der er sket den sidste måneds tid.

Jeg kom til at tænke på den Lykkekonto, som jeg nævnte i At fastholde nuet den 27. september 2014 .

To citater: ”Engang troede jeg at jeg kunne fastholde øjeblikkene ved at skrive noget ned eller tage et foto, men jeg tror faktisk at de rigtigt fantastiske øjeblikke bare bliver lagret et sikkert sted mellem hjertet og hjernen, og kan tages frem, når der er brug for det.” Og: ”Det er en dag med masser af øjeblikke, som er lagret på lykkekontoen.”

Det har marts og påsken bestemt også været. Jeg har læst mine blogs fra marts og bl.a. disse tre Men størst af dem er kærligheden , Vigtige ting i livet  og HTM  gjorde mig glad også ved genlæsningen.

De handler om ”…de ting, der gi'r livet værdi” og som ryger ind på min mentale Lykkekonto.

Som man kan se af fotoet øverst har jeg også en bankkonto, som jeg har kaldt Lykkekontoen. Der indsættes ikke-budgetterede indtægter. Pengene skal bruges til noget, der skaber glæde. For andre og  mig selv. Det er skønt med en positiv saldo på begge konti :-)

Ingen kommentarer: