mandag den 25. april 2016

Kontrol med vanviddet


Fridage kan være farlige.

Jeg vågnede ret tidligt i morges – jeg ER ikke god til at sove længe – og efter morgenturen tjekkede jeg lige mails mv., og fik tilmeldt et par rallyprøver med både Megan og Max. Der var en del prøver i kalenderen allerede,. Nu er der lidt flere.

Det vil være synd at sige at Kirsten følger voldsomt med i detaljerne vedrørende prøverne, men hun fik da spurgt, hvilke hunde, jeg skulle have med i weekenden – og først da gik det op for hende, at alle tre hunde skal med begge dage, og at jeg skal op til 13 prøver i alt de to dage.

Jeg vil undlade at nævne, hvad hun mente om det, men jeg kunne god konkret tilbagevise hendes bud på, hvad det koster.

Kirsten hjalp med at filme nogle 360 grader på stedet med Max – til brug for Anjas HTM-kursus – og det var ganske lærerigt, for vi har faktisk ikke én eneste position, hvor vi kan gøre det rigtigt skarpt, dvs. hvor Max holder den korrekte position hele vejen.

Vores cirka bedste er P9 (setup/hest), og som Anja kommenterede da hun så videoen, ville hun gerne have at Max bevæger sig samtidig med mig, ikke at han følger efter mulig, når jeg flytter mig.


Eftermiddagsturen gik til Solgårdsparken i Strøby, som vi er kørt forbi mange gange, men aldrig har set nærmere på. Det kan anbefales at besøge stedet! Vores hunde var helt vilde med duftene, og vi nød det fantastiske område.


Sidst på eftermiddagen fandt vi ud af, at en, vi kender, skulle have en FT springer hvalp, der er en han tilbage i kuldet, og gæt hvem der blev skruk …

Rallyprøverne i Spaniel Klubben Region 2 er nu fuldtegnet (47 tilmeldinger), men vi er enige om at holde åbent for tilmelding til 5. maj, jeg vil meget gerne dømme en prøve med mange hunde! Jeg har gjort lidt ekstra for at markedsføre netop den prøve. Selvom der er annonceret rigtigt mange prøver, så tror jeg også seriøst på, at med lidt fornuftig markedsføring så skal der nok komme god omsætning til alle prøverne.

Jeg synes også at prøverne er fornuftigt prissat. Det er dejligt at kunne deltage i en rallyprøve (eller HTM/FS for den sags skyld) med to hunde til en samlet pris, som er mindre end prisen for en LP-prøve eller en udstilling. Så jeg kunne jf. ovenstående tilbage vise Kirstens kommentar om at det kostede over 4.000 kr. at deltage i weekendens prøver, med at det blev præcis 2.000 kr.

Ja, det er stadig mange penge, men jeg synes det er rimeligt for at deltage i 13 prøver, og også en del billigere end at deltage i prøver uden for Sjælland (med færge/broafgift og muligvis overnatning).


Hvordan har jeg det med at skulle op til 13 prøver med to dage? Jeg har skrevet om det tidligere, og svaret er uændret: Det er ikke noget problem, det er bare at tage prøverne én efter én.. De er ovenikøbet lagt tilrette af hensyn til mig – det er de altså ikke, det er bare det jeg forestiller mig! – så lørdag er prøverne placeret med klasserne forskudt, som til en almindelig dobbeltprøve. Søndag er HTM afsluttet før rally starter, og så er alt som det skal være.

I morgen er det præcis et år siden den berømte Nedsmeltning. Jeg er lykkelig for alt det, der blev resultatet af den dag! Det er medvirkende til at jeg kan gå op til 13 prøver på to dage uden at tænke nærmere over det :-)

Ingen kommentarer: