tirsdag den 12. april 2016

Lettelse

Tirsdag morgen

Der kan være mange grunde til, at jeg bliver lettet. De sidste 24 timer er der fire områder, hvor jeg har oplevet lettelse. Vægten er forskellig, men det er alt sammen vigtigt på et eller andet niveau.

Jeg har selv valgt, at det at skrive blog efter en (god) træningsseance ,var godt. Jeg skriver bloggen ud fra principper beskrevet af Lanny Bassham om at det skal være en performancejournal, så indfaldsvinklen er konstruktiv og forstærkende i forhold til den, der skriver den.

Bloggen i går fik topprioritet i forhold til næste punkt (bogen), fordi jeg kunne mærke, at der var nogle ting, jeg skulle have ud. Jeg var ikke den optimale fører for Max, men kom efter det i løbet af træningsrunden.

Jeg skrev med Anita om det i dag, og hun kan altså udtrykke det så præcist: ”du skal bare lære at støtte ham mere som udgangspunkt, så du 'bygger ham op' i stedet for at skulle 'samle ham op'”.

Jamen, ja det er jo præcis, hvad det handler om.

Første prøvetryk

Deadline for rallyjubilæumsbogen var i går kl. 24.00, og den deadline overholdt jeg med 5 minutters forsinkelse. Men da modtageren sov (regner jeg med!) på det tidspunkt, skete der ingen skade.

Da jeg var til træning i går aftes, havde jeg sat en intern deadline til kl. 21:30,så jeg kunne rette, da jeg kom hjem. Anita havde lovet at læse korrektur for x’te gang. Flere fotos var på vej. Og til  allersidst kom der en relevant diskussion om at skrive rally vs. rallylydighed …

Summa summarum: Jeg skrev og rettede og redigerede til ca. 24:00 hvorefter den endelig version af bogen blev sendt til trykning. Der kom lige et par smårettelser til morgen, men så sagde trykkeren stop.

Der er lavet et prøvetryk og trykkeren har sagt ok for billedkvaliteten, så jeg er helt rolig.

Nu er der kun at vente til 30. april, når bogen udkommer officielt.


Jeg var i dag hos Scandinavian Eye Center for at få foretaget lægeundersøgelse før operation for grå stær på begge øjne de kommende uger.

Der kom et lidt andet resultat ud af det end forventet. Mit syn er fint. Ja, jeg er nærsynet (og det lever jeg fint med ved at bruge kontaktlinser). Ja, jeg har grå stær. Som kirurgen sagde, så er det noget, der kommer med alderen, ligesom grå hår og rynker. Jeg har så lidt, at det er marginalt, hvad jeg vil opnå i forbedring af synet ved en operation, så hans klare anbefaling var at vente, få foretaget øjenlægeundersøgelse, hvis jeg synes synet blev forringet, og ellers bare fortsætte uændret.

Det råd følger jeg naturligvis, så to styks øjenoperationer blev afbestilt

En sidste meget mindre ting. Jeg bistår Spaniel Klubben Region 2 med en rallyprøve 14. maj i Lellinge, som jeg selv skal dømme. Jeg har gjort lidt ekstra for at markedsføre den, og det er en stor lettelse, at der allerede nu er 38 tilmeldte. De 2 er juniorer, 4 spaniels og 4 champions. Jeg har en champion, der kommer, hvis vi ikke når op på 5 på anden vis, men mon ikke det sker på naturlig måde?

Jeg håber også på flere spaniels, jeg gennemfører et intensivt kursus for 6 spanielfolk med start 19. april, og målet er, at de alle skal kunne bestå den 14. maj!

Fokus er nu på rallytræning lørdag med Siri og FS-træning søndag med Anja/Johanna.

Ingen kommentarer: