søndag den 24. april 2016

Bits and Pieces

HTM/FS behøver ikke at kræve ret meget udstyr :-)

Jeg deltager ikke i noget organiseret ugentlig træning pt., så træningen består i korte sekvenser i løbet af dagen med udvalgte momenter. Det kan fx være et par af udgangspositionerne i HTM, at komme ind i positionerne på verbalt signal, overgange fra en position til en anden eller nogle tricks fra FS-nummeret.

Bølle, Max, Lille Bjørn og Megan

Dagen startede med en skøn morgentur i flot solskin. Vi mødte to af de rigtigt gode hundevenner - hovedkriterie; at de kan lege godt med Max :-) - og så bliver det ikke bedre. Bølle var ikke helt klar til at holde sig i ro da gruppebilledet skulle tages, og jeg ville hellere have haft et legebillede, men det gik altså for stærkt!

Så kom Lille Bjørn hjem til mor, og vi andre tog til Jersie, hvor jeg havde planlagt at sætte stumperne sammen for første gang siden Hangar 17 (for HTMs vedkommende) og for første gang uden træstub (FS).

Så det blev rækkefølgen: HTM uden hund/uden musik, FS uden hund/uden musik, HTM med hund/uden musik, leg, HTM med hund/med musik, leg, FS med hund/uden musik, leg, HTM med hund/med musik, leg. Alt med hund var også med belønning.

Det gik rigtigt godt.

I HTM har jeg efter at have skåret helt ind til benet (simple overgange, længere passager, hvor position holdes), helt styr på, hvornår og hvordan jeg skal vende og skifte positioner, og jeg kan mærke, at jeg slapper meget mere af, fordi det er nogle af de ”svære” overgange, der ikke har fungeret helt skarpt. Det er det niveau, vi arbejder med i 2016, og jeg kan mærke at positionerne også er blevet bedre, det går bestemt i den rigtige retning.

FS-nummeret er også blevet løftet meget. Træstubben var – udover ikke at passe ind i nummeret – også lidt kringlet at placere sig i forhold til,, så jeg får nu nogle længere og lækrere forløb uden at skulle have træstubben i baghovedet. De nye elementer, specielt pote/fod-touch, er kommet fint i gang, og jeg har også med dette nummer en meget bedre fornemmelse nu.

HTM-nummeret skal vi vise i Roskilde 1. maj, mens FS nummeret skal prøves af første gang i forbindelse med Bakkens Dog Dancers Cup 5. maj. Det bliver sjovt!

Fantastisk himmel over Solrød

Jeg bliver altså nødt til at slutte med dette foto, fra eftermiddagsturen i går, fra den østligste del af Hedebostien (ved Trylleskoven). Vi fik glæde af en lokal, lille snebyge, og det var da bare herligt med den flotte himmel.

Ingen kommentarer: