torsdag den 21. april 2016

Evaluering og nye mål

Højre med fodtarget

Det var dejligt med en fridag. Ren afslapning herhjemme, indkøb til de næste dage, der bl.a. står på tur til Malmø og fødselsdag. Lidt korte træningspas med Max (nogle nye FS-momenter). Og så en tur til Sorø.

Anita og jeg havde aftalt at mødes dels for at evaluere og justere Rallyinstruktøruddannelsen, dels for at træne hos Emmy Simonsen.

Vi startede med at gå tur med Osseau og Max i området lige bag Sorø Klosterkirke ved Sorø Sø og fik klaret diverse opdateringer. Derefter lagde Valencia ved Sorø Torv bord og latte til vores gennemgang af evalueringerne af Rallyinstruktøruddannelsen, og vi aftalte justeringerne til næste gang. Én ting er, at vi havde et drømmehold, de gav også nogle fantastisk konstruktive evalueringer, så næste runde af Rallyinstruktøruddannelsen bliver endnu bedre :-)

Derefter gik turen til et lokalt træningsareal, hvor vi havde booket en enetime med Emmy Simonsen. Ideen var min. Efter prøverne i Hangar 17, hvor Emmy dømte den ene HTM-prøve, var det naturligt at høre, om hun ville give en enetime, og det ville hun heldigvis :-)

Det var en fornøjelse – en rigtigt sjov time, hvor vi havde fokus på en masse grundfærdigheder.

Jeg fik arbejdet med Max’ udgangsposition i højre (P5), kriterier, belønningsstrategi, strategi når kriterierne ikke blev opfyldt mv. Totalt nørdet og vildt spændende.

Det meste af timen gik med Anita og Osseaus arbejde med diverse positioner: hunden på højre side, langsom gang, sidelæns, front og front den modsatte vej (P2, P6), det var meget bedre (=lettere) at se på og lytte og lære end selv at have hund på :-)

Hvis jeg var i tvivl, hvad jeg ikke var!, så fik jeg bekræftet endegyldigt, at min strategi jf. blogindlægget i går, er den rigtige: Der skal arbejdes med præcision i diverse positioner, og konkurrencemål i HTM er ikke-eksisterende i år. Det handler om detailtræning og konkurrencetræning.

Og det er bare skønt!

Ingen kommentarer: