fredag den 29. juli 2016

Summertime blues

© FarWorks Inc.

Jeg kom til at tænke på ovenstående Gary Larson tegning i går. Jeg har gået et stykke tid og haft det underligt med at jeg ikke glædede mig til alt det spændende, der skal ske i august.

Alt det praktiske i forbindelse med arrangementerne er på plads, så jeg burde bare gå og glæde mig til dem, i første omgang HTM/FS Summer Camp i næste weekend. Anita og jeg talte om campen forleden, og jeg kunne mærke, at det "bare" var et arrangement jeg skulle til. Jeg er sikker på at det bliver fantastisk og jeg får en masse skønne oplevelser med en masse dejlige mennesker, men jeg glæder mig ikke.

En måned med 20-23 for sjov, uofficielle og officielle prøver, kulminerende med DM den 27. august med alle tre hunde, hvis det ikke kan få mig til at glæde mig bare en lille smule, så må der være noget seriøst galt.

Jeg lyttede til Eddie Cochran & Jerry Capeharts Summertime Blues, sunget af Eddie Cochran, med omkvædet “But there ain't no cure for the summertime blues”.

Det skulle da være løgn!

Jeg besluttede at gøre noget ved det og startede med at hente musikken, som skal bruges til mit nye HTM-nummer. Det bliver et medley bestående af The Doors Alabama Song, The Dubliners Whisky in My Jar og Peter Sellers & Muppets udgave af Cigarettes, and Whiskey, and Wild, Wild Women. Historien starter med “Well, show me the way to the next whisky bar”, som leder hund og fører frem til en festlig sådan, hvor Dubliners synger for fuld udblæsning. Nummeret slutter. Og så bliver det rigtigt vildt med cigaretter, whisky og nøgne piger. Alle tre numre hentet på YouTube og gemt i mp3 format på pc og telefon. Det hjalp lidt på summertime blues.

Til morgen ordnede jeg lidt administrativt og kom til at se på en statistik for min hundeblog, hvor man kan se sidevisninger pr. dag, uge, måned og samlet. Den pr. dag viste nogle gamle indlæg, som jeg genlæste. Det er sjovt at læse dem igen, og tænke: er det virkelig mig, der har skrevet dem?! Og synes, de er ret godt skrevet :-)

Jeg læste Skønhed og Øjeblikke og så følte jeg ikke summertime blues overhovedet. På vej til arbejde kørte de tre whisky-numre i sløjfe, og jeg har besluttet, hvordan de skal klippes og sættes sammen. Jeg kom på arbejde i højt humør, nærmest svævende, og nynnede Whisky in my jar.

Jeg er meget tilfreds og er begyndt at glæde mig til de kommende aktiviteter!

Ingen kommentarer: