lørdag den 17. september 2016

Om at lytte til gode råd

Fantastisk morgentur, hvor alle hundene løb løs, og jeg nød den fantastiske solopgang

I dag var jeg til rallyprøve i Ballerup med Megan og Max.

Jeg havde forberedt mig ret godt, synes jeg. Telt og stol var stillet op i går, så jeg skulle bare ind med hunde og prøvetasken med belønninger, vand, papirer mv. Vejret var perfekt prøvevejr, med lidt vind, overskyet og 15-16 grader. Vi var 8 i championklassen, som var første klasse, og jeg skulle starte med Max og slutte med Megan (tak Johanna :-)).

Jeg gik banen tre gange, hentede Max og med line gik vi rundt om prøvearealet, udførte nogle af skiltene, og han blev belønnet for cirka alt. Da vi fik ok til at gå ind i ringen tog jeg linen af uden for, belønnede igen, gik ind og stoppede ved startskiltet og gav klartegn. Max var lidt hængende i starten, men efter det 5te skilt synes jeg han var med. Fremsending til kegle var flot, bakke væk fra fører flot, vi måtte lave et springvand om, men det føltes samlet set Great!

Ud og lege, og jeg havde det virkelig varmt, da vi var færdige.

To ekvipager før Megan skulle ind, gik jeg ud med hende, hun gik løs – som hun altid gør under opvarmning – bl.a. for at tisse, det skulle hun ikke.

Ind på banen, klartegn, og en fin start. Skilt 7 fremsending til kegle, hun var på vej ud mod indkaldsskiltet, og så satte hun sig og tissede :-( Øv bøv. Vi gennemførte resten af banen, men ikke så koncentreret. Det gode var, at hun virkede helt frisk.

Præmieoverrækkelse: Megan og Osseau blev begge IB’et, de sidste 6 fik 99, 99, 98, 95, 94, 94. Max blev nr. 5, der var trukket for ommeren og 3x1, rigtigt flot resultat. Vi fik et ekstra point på kontoen til Årets Hund, hvor Max er sikker deltager.

Megan mangler en bestået prøve for at være sikker på at være kvalificeret til Årets Hund, vi prøver igen i morgen, hvilket også er sidste chance.

Lille Bjørn skulle have været med i morgen – han er sikker på at være kvalificeret til Årets Hund – men jeg har fået lov at bytte ham med Megan, fordi han er blevet halt :-(

Der har været lidt, som er forsvundet hurtigt igen, men i dag, da Kirsten og jeg skulle gå tur med alle hundene, måtte Kirsten og Lille Bjørn hurtigt vende om, fordi han haltede virkelig meget. Dyrlægetjek mandag.

Det med de gode råd? Ja, først og fremmest handler det om de mange gode råd jeg fik af Anita, Amanda og Sidsel i lørdags vedrørende Max. Hold da op, der er tænkt over dem, og i dag havde jeg ændret hele startritualet på basis af deres kommentarer. Der skal foretages mindre justeringer, men det virkede samlet set fantastisk, og jeg siger bare tak tak tak!

Jeg er sikker på, at Megan havde bestået, hvis det ikke havde været for hendes lille uheld, så vi består i morgen i stedet. Så er alle hunde kvalificeret til Årets Hund i rally, og det vil være lidt sejt ovenpå et DM, hvor de også var kvalificerede alle tre.

Ingen kommentarer: