tirsdag den 5. februar 2019

Feeling groovy

Badebroen er klar og nu er det snart forår :-)

Slow down, you move too fast
You got to make the morning last
Just kicking down the cobblestones
Looking for fun and feeling groovy
Ba da-da da-da da-da, feeling groovy
(Paul Simon)

I går eftermiddags gik turen til Herlufmagle Hallen, hvor det sidste orienteringsmøde afholdt af DcH og DKK i fællesskab skulle finde sted. Det gik fantastisk! Iben stod for præsentation, Heidi livestreamede og jeg lyttede og kom med nogle indlæg om FCI-arbejdet og om hvorfor ikke-stambogsførte  hunde ikke må komme på landsholdet i rally. I forhold til de forrige runder var der ikke nær så mange spørgsmål, muligvis fordi deltagerne bare var skarpere :-), muligvis fordi flere havde sat sig godt ind i materialet på forhånd eller ligefrem havde fulgt med i en tidligere introduktion.

Selvom jeg er en del af skilteudvalget er det spændende at få den fulde gennemgang, og faktisk blive imponeret over, hvor godt det hænger sammen! Det føles rigtigt, der er god progression, det er blevet lidt sværere men ikke,meget sværere. Jeg har fornemmet en meget positiv stemning ved introduktionerne, og en formulering som denne ”og det fedeste er, at niveauet er steget, og jeg har rent faktisk fået lyst til at træne rally sådan "rigtigt" nu, fordi det pludselig kræver noget mere.” i Mias blog er da kun til at blive i godt humør af!

I dag blev både fitness (influenza) og Nose Work (lungebetændelse og bronkitis) aflyst, så det blev i stedet til en længere eftermiddagstur med Max og noget fitness-træning herhjemme.

Både på morgenturen og eftermiddagsturen kørte tankerne en del af tiden i en ikke særlig positiv rille. Det var en masse dårlige prøveoplevelser affødt af min egen adfærd, som bare kom i en lind strøm – ja, der er desværre rigtigt mange at tage af. Jeg betragtede det som et mentalhygiejnisk brusebad (eller måske en hovedrengøring?!), inden konkurrencesæsonen starter på lørdag.

Jeg har i hvert fald givet mig selv nogle voldsomme formaninger, jeg har lovet Max og et par andre, at jeg vil være en mønsterfører for ham, og nu skal jeg bare gå ud og holde løfteren, hvilket indebærer, at jeg skal have den rigtige følelse indeni, før, under og efter. Heldigvis ligger der, med genial timing første runde på Amandas konkurrencetræningshold i morgen, og så er vi klar …

Jeg har også været tilbage til nogle vigtige øjeblikke (var de ikke alle det?!!!) til coaching hos Anja, og det betyder, at jeg er blevet mindet om, hvorfor Lille Bjørn ikke bare skal pensioneres. Jeg vil ikke selv pensioneres, fordi jeg har det sjovt, som jeg har det, og jeg er sikker på at det er ligesådan med Lille Bjørn ;-)

Ingen kommentarer: