søndag den 17. februar 2019

Aflyst afdansningsbal


I dag gik turen til Sjællands Agilitycenter i Ringsted og HTM-prøver arrangeret af Border Collie Klubben (Anja, Johanna og Sonja), et som altid meget veltilrettelagt arrangement.

Jeg skrev i går, at jeg ville flytte Max fra FS1 til FS2, men det må man ikke på dagen, så det blev til endnu engang FS1, 15te gang.

Musikken var i When I’m 64 i næsten fuld længde, jeg har klippet 8 sekunder for at det kom ned på 2:29, da grænsen i FS1 er 2:30. Jeg fik Max ind i hallen som planlagt og ud igen. Opvarmningen inden vi skulle på var helt perfekt. Prøven blev filmet af Lonni, men jeg kan desværre ikke dele den, da YouTube ikke vil tillade musikken. Her følger dommernes kommentarer.

FS1, dommere Jette Porter, Anja Christiansen og Camilla Kikkenborg.

Samlet 23,93 point, bestået, 6. vinder af 10.

Udførelse
7,8 Rigtig flot. Fint fokus og samarbejde. Dejligt roligt og koncentreret
6,8 Rigtigt fint arbejde fra begge parter! Lidt tøven hist og her – god hjælp fra handler
6,7 Dejligt at se hvor opmærksom han var det meste af programmet. Der var lidt tøven/misforståelser af og til, ellers dejligt at se på.

Sværhedsgrad
7,0 Fint for klassen
6,9 Ok
6,7 Fint for klassen. Overvej evt. en smule mere variation. Husk også på at det er bedst hvis alle dommere kan se jeres arbejde.

Musik og fortolkning
7,5 Passer rigtig fint til musikken
6,5
6,6 Ok for klassen

Dyrevelfærd og sikkerhed
3,0
3,0
3,0 Ok

Efter frokost blev det Lille Bjørns tur. Han kom ind i hallen og blev varmet perfekt op, og vi gik ind i ringen med flot kontakt, hilste på dommerne og gjorde klartegn. Musikken startede og det var When I’m 64???? Jeg véd ikke hvordan det er sket, men jeg havde fået lagt den forkerte musik på Lille Bjørns USB. Jeg skulle træffe en hurtig beslutning, og den blev at gå med Lille Bjørn til When I’m 64. Det gik rigtigt godt, både Lille Bjørn og jeg fik lynhurtigt tilpasset os, og det kan man også se på dommerkommentarerne:

Seniorklasse, dommere Jette Porter, Mia Rasmussen og Camilla Kikkenborg.

Samlet 23,07 point, bestået, 1. vinder af 2.

Udførelse
6,6 Enkelte misforståelser ellers rigtig fint. Flot fokus!
6,3 En anelse skæve positioner ellers fint
6,2 Godt kæmpet. Generelt meget fornuftigt arbejde, dog med lidt tøven ved skiftende. Vær obs på at han i P3 og P7 ikke kommer helt i position

Sværhedsgrad
6,8
7,4 Flot for klassen
6,5 Fint for klassen, kunne godt tænke mig at se flere retninger

Musik og fortolkning
7,0 Musikken passer rigtig fint til programmet 😊
6,9 Dejlig stemning 😊
6.5 Ok, jeg kunne ikke se at det I lavede ikke passede til musikken.

Dyrevelfærd og sikkerhed
3,0
3,0
3,0 Ok

Hvad er det med afdansningsbal? Ja, en meget snæver kreds havde fået at vide, at det var Lille Bjørns sidste optræden i HTM. Han har gjort det fantastisk i de 16 måneder vi har konkurreret i HTM, men total døvhed har gjort at jeg har droppet drømmen om HTM3, og nogle andre mindre skavanker har gjort, at jeg pensionerer ham i denne disciplin.

Men ærligt talt, så vil vi gerne gøre det til et ordentligt afdansningsbal, så nu er vi tilmeldt i seniorklasse 6. april, og der har jeg mindst to udgaver med af den rigtige musik!

Max er også tilmeldt, det bliver hans debut i FS2. Dagens dommerkommentarer har jeg labbet i mig, og de har givet mig meget lyst til at prøve kræfter med en klasse, som jeg ikke havde troet jeg ville turde give mig i kast med med Max. Men han var virkelig skøn at arbejde med i dag, og alle de kiks, der var, tager jeg på mig, og skyldes primært manglende rutine i programmet.

Det, der først og fremmest fungerede godt i dag, var opvarmningen og at jeg var fuldstændig i balance, og støttede hundene virkelig godt. Både Max og Lille Bjørn gik tæt på deres optimale, og vi havde nogle fede oplevelser sammen, hvad kan man forlange mere?

Ingen kommentarer: