lørdag den 16. februar 2019

Dedicated Follower of Fashion


I går eftermiddags var Max og jeg i Ringsted til Tricktræning hos Johanna. Endnu en skøn træningsrunde! Første halve time arbejdede vi med at hundene skulle touche en af de dimser, der holder springet i agilityspringene. Snude og hage hvis muligt, og det er muligt for Max. Formålet var at arbejde med belønningsstrategi, så hunden ikke på klikket fx vender mod fører. Spændende og noget helt nyt, som vi hurtigt fik nogenlunde styr på.

Så kørte der en runde, hvor vi hver især (6 ekvipager) skulle vise flest mulige tricks på 1 minut. Jeg valgte at tage en komprimeret udgave af vores FS1-program, og der er sørme mange tricks, 20++ nåede vi. Endvidere skulle vi vise et trick, som vi mente var unikt i forhold til de andre deltagere, og jeg brugte hands up, hvor jeg drejer rundt.

I den individuelle runde var jeg helt blank for ideer, og så er det godt at være det hos Johanna! Er der styr på dit FS-program søndag? Ja! Hvad med … og pludselig var vi i gang med at træne forskellige nye rallymomenter, fik talt om kriterier og en handlingsplan for dén del foldede sig pliudselig ud.


I formiddags var Kirsten og jeg i Køge for at handle, og ualmindeligt meget usædvanligt var det for at se på tøj til mig. En positiv sideeffekt af et vægttab på næsten 10 kg. er, at mit tøj ikke passer særligt godt længere.


Vi har først omkring Tøjeksperten, hvor jeg købte et bælte og 5 par sokker, men ellers ikke faldt for noget. Så kom vi til MIN TØJMAND, og bingo, der var en masse spændende sager og en topkvalificeret betjening. Jeg endte med at købe en jakke, to par cowboybukser og fire skjorter. Jeg må indrømme, at jeg selv er meget tilfreds med mit nye look 😊

Eftermiddagen sluttede med at Christina, Tempo og jeg mødtes i Herringløse Agilitycenter til anden session, hvor vi laver videooptagelser af rallyøvelserne. Vi har fået et godt flow i optagelserne og nåede en masse.

Vi nåede også at få talt om forskelligt andet, bl.a. om mine mål. Endnu mere at tænke over!

Jeg har tænkt en del af over mine mål med hundene den sidste uge, og der er helt klart nogle oplagte mål, og også nogle lidt mere uklare. Christina udfordrede mine lidt defensive mål i rally i 2019, og ja, hvorfor er der ikke mere offensive???

Det fik mig også til at overveje, hvorfor jeg stiller op med Max i FS1 i morgen med et program som burde være i FS2 både hvad angår tricks og varighed. Det bliver der straks lavet om på!

En samlet formulering af mine mål kommer sidst i næste uge, jeg skal tænke mere, og jeg skal have det syreprøvet ved en coachingsession.

Hvad med prøverne i morgen? Jeg er bare så klar! Max’ FS-program skal jo ikke laves om, fordi vi rykker til klasse 2. Og Lille Bjørns HTM-program, det bliver så godt som det kan blive! Jeg glæder mig til en fantastisk dag med HTM og FS.

Ingen kommentarer: