fredag den 8. februar 2019

Gode og dårlige visualiseringer … og endnu en weekend i rallyens tegn


Der har været noget helt galt med mine visualiseringer af rallyprøverne i morgen. De er startet godt, men så er der i stedet for den gode performance sket et eller andet i visualiseringen, som jeg har reageret forkert på. Så jeg måtte lige mentalt ”genlæse” både nogle af de første coachingsessioner hos Anja og nogle fundamentale teknikker hos Lanny Bassham.

Det hjalp gevaldigt :-)

Jeg har haft de fedeste visualiseringer af forløbet lige fra jeg kommer til Herringløse, lufter Max, har ham med inde i hallen inden jeg bærer ting ind, sætter ham ud, bærer ting ind, afleverer det, der skal afleveres, holder mig helt væk fra sekretærbordet, henter Max igen til lidt opvarmning inden banegennemgangen, ud i bilen med ham igen, banegennemgang, lærer banen udenad, henter Max igen, sidder klar, når det er min tur, af med linen, får øjenkontakt med dommeren, går ind på banen, giver klartegn, starter, går en drømmebane og leger med Max bagefter/giver godbidder og med et stort smil tager imod feedback. Tro mig, det har været nogle fede oplevelser!!!

Weekenderne kommer til at stå ret meget i rallyens tegn dels den dobbelte rallyprøve i morgen, dels anden omgang af Rallyinstruktøruddannelsen søndag.

Jeg startede i dag med et kundemøde i byen, og efter det skulle jeg arbejde hjemmefra. På vejen fik jeg klaret nogle væsentlige ærinder: gavekort til i morgen hos Netto, nøgler til mødelokalerne søndag på Biblioteket og en rallyresultatbog i DKK til en deltager i morgen.

I går fik jeg Amandas finpudsede materiale til søndag og jeg fik justeret på min del, så vi nu er helt klar til søndag. De sidste rettelser i kataloget til i morgen er kommet på plads.

Der er også fuld gang i arbejdet på den nordiske rallyfront. Aktuelt arbejder vi med at afstemme kriterier for bedømmelser, det er vildt spændende og ikke alt sammen helt nemt. Det bliver bare så godt til sidst!

Vi synes det er synd kun at fejre fødselsdage én dag, så for x’te gang fejrer vi Kirstens fødselsdag, kun os to denne gang, med oksemørbrad og spændende tilbehør samt rødvin (jeg har ikke valgt flasken endnu) og vi starter med et glas Charles Mignon champagne. Det bliver en fantastisk start på en dejlig weekend ;-)

Ingen kommentarer: