lørdag den 27. juli 2019

Some Like It Hot

Championbanen

I dag skulle jeg dømme den ene af to rallyprøver på Garbogaard arrangeret af Pernille Thelin, Gitte Fischer, Lena Nielsen, Tina Lander mfl. (?) til støtte for Hundesport mod Cancer (HMC). Den anden prøve dømte Conni Hansen.

Som udgangspunkt var det en dobbelt rallyprøve som enhver anden, men der var altså noget særligt ved dagen i dag. Jeg kan ikke sige præcis, hvad det var, men der var noget nærmest magisk ved dagen i dag.

Jeg har læst en masse opslag på Facebook til aften, og specielt Signe K. Andersens indlæg har jeg glædet mig over og skamløst hugget:

”TAK for en super fin dobbelt-prøve på Garbogaard til støtte for Hundesport mod Cancer!

Udover varmen har vi ikke en finger at sætte på oplevelsen, og den mindede mig om, hvorfor jeg brænder så meget for sporten ❤🐕 For her er plads til de store og de små, de lange og de korte, de tynde og de bredere, de korthårede og de langhårede. Dem, der siger meget, og dem, er siger lidt.

Og det gælder også de 2-benede.

Der bliver heppet, klappet, grint og grædt.

Delt træningsfif og kommet med feedback på tværs af deltagere.

Der er ALTID god stemning, og selv når man ikke lige rammer dagen oplever jeg altid, at der står folk klar med opmuntrende ord.

Der er plads til at nørde og plads til at hygge.

Og rally-folket er eminent til kombinere begge 🥰

Det er ildsjæle der bærer sporten frem, og i dag var ingen undtagelse.

TAK til dommerne Paul og Conni for at holde hovedet koldt i varmen (mens vi andre kogte).

Det er altid en fornøjelse at gå til prøve hos Jer begge for der er garanti for god stemning, flotte roser når man excellerer, og opmuntrende ord når man fejler.

Et KÆMPE TAK til Gitte, Pernille og Lena (flere???) For godt tilrettelagt prøve og en uovertruffen præmieregn til alle. Det er et stort arbejde at samle så mange præmier, så alle går derfra med følelsen af at have vundet 🏆

Alt sammen er med til at jeg elsker Rally 🥰

Nu er vi gået omkuld hjemme i skyggen.

Nogle mere end andre 🤣🐕”

Min kommentar var ganske kort: ”Lige i øjet! Og derfor elsker jeg også rally😍”

"Min" championklasse

Jeg startede med at dømme championklasse med 6 deltagere – alle mine baner kan findes via dette link.

Første ekvipage var Conni og Malou, og sikken en start på prøvedagen! De gik det bedste, jeg har oplevet, og der var kun to 1’ere at trække for. På fotoet kan man se hvordan det endte 😊 Conni og Malou vandt med 98 point, Pernille og Joker blev nr. 2 med 97 point, Birgitte og Bikkja nr. 3 med 97 point og Susanne og Annesine nr. 4 med 95 point. Sikken et niveau! De sidste to blev IB’et.

I seniorklasse var der 4 deltagere (yes!!!). Jeg elsker den klasse, som giver førere med ældre, raske hunde muligheder for at aktivere deres hunde i rally. Camilla, som i øvrigt fik min ”dommerens favorit”-præmie for sit altid positive førerarbejde, har skrevet et fint blogindlæg om seniorklassen.

Alle fire i klassen bestod i øvrigt., Gitte og Chip vandt med flotte 92 point.

Jeg kan ikke huske alle resultaterne i de øvrige klasser, men jeg kan huske en masse flot førerarbejde, glæden ved at skulle finde ”dommerens favorit” i hver klasse, de mange glade førere, der nåede et mål, de havde drømt om, og den fine måde mindre gode resultater blev håndteret på.

Der var en fed stemning gennem hele arrangementet, og flere gange i løbet af dagen tog jeg mig selv i at tænke: Det er derfor, jeg synes det er fedt at være en del af rallysporten!

Jeg kan ikke dokumentere det på nogen måde, men det handler jo også i vidt omfang om følelser: Dette var én af de allerskønneste rallyprøver, jeg har haft fornøjelsen, at være en del af!

En skøn øl, da jeg kom hjem

Ingen kommentarer: