onsdag den 3. juli 2019

Topmotiveret Max


I dag nåede vi til en lidt trist dag – sidste runde af rallykonkurrencetræningsholdet hos Amanda. Det er trist, fordi Amanda holder undervisningspause resten af året. Jeg kommer virkelig til at savne træningen, som har gjort, at Max og jeg er rykket gevaldigt i vores samarbejde. Amanda kender mig ualmindeligt godt, og kan give med feedback som ingen anden.

I dag havde jeg fået lov at designe banen, faktisk helt frie hænder, og det blev til en ret svær championbane med masser af højrehandling og svære kombinationer. 22 skilte, masser af stationære og fantastisk træningsbane 😊

Max og jeg havde opvarmet med en eftermiddagstur på godt 1 time, jeg tog det vist lidt for nonchalant, og kom lidt sent hjem, og det gik meget hurtigt med at pakke, inden vi kørte til Jersie.

Efter banegennemgangen trænede Max og jeg lidt svære sekvenser, Max kom i bilen, ud igen da forrige ekvipage var i gang på banen og så var vi topklar til at gå på banen med det nye startritual med masser af energi.

Max var top-topmotiveret, men hans fører var et fjols, og skulle absolut OGSÅ stille krav til præcision ☹

Så jeg var slet ikke en så god fører, som Max havde fortjent, men det gode var, at han knoklede løs alligevel, og lavede nogle virkeligt flotte sekvenser. Jeg fik en velfortjent overhaling af Amanda bagefter.

I anden runde var jeg meget mere på dupperne, måske lidt for meget, men det gik supergodt, og jeg var bestemt en meget bedre fører end i første runde.

Der er helt klart nogle detaljer, som der skal arbejdes med, klassisk nørde detaljetræning.

Men træningsmæssigt bliver fokus helt klart primært på rigtige prøver, og så er jeg lidt på jagt efter noget spændende spottræning, som ikke kræver, at man kommer til en ugentlig træning.

Ingen kommentarer: