tirsdag den 2. juli 2019

Nose Work træning – og DM 😊

To DM-klare hunde og deres heppekor :-) (foto:Grafiko.dk)

Dagens Nose Work træning var i den mindre gode ende af skalaen. Der var en løbsk tæve på holdet, man kan diskutere hvor udtalt det var, men det var overvældende for Max, og han var ikke i nærheden af sit normale jeg. Vi har arbejdet meget med løbske tæver, men jeg har ikke i nyere tid oplevet ham så påvirket …

Der var ikke andet at gøre end at sænke kriterierne gevaldigt!

Det var tydeligt, at Max’ normale gode, afsøgende arbejde var tæt på ikkeeksisterende, først da han var tæt op ad en kilde begyndte han virkelig at arbejde.


Når det er sagt, så gjorde han det rigtigt godt, og specielt et langt søg i de halvbueformede bede foran rådhuset var jeg meget tilfreds med. Vi gik hjem med en ok følelse 😊


I dag kom de sidste resultater, der tæller til DM i rally og jeg fik gjort kvalifikationslisten færdig. DKK Kreds 3 har arbejdet hurtigt og sendt invitationerne ud i eftermiddags, flot arbejde.

Jeg har fået to, en til hver af hundene, og de blev straks videresendt til Mette, for det er naturligvis Mathildes invitationer i juniorklasse med Lille Bjørn og Max, for andet år i træk. Superflot af Mathilde.

Der er kun 8 i klassen, op til 10 kommer i finalen, og der meget sjældent, der diskes i rally, så de skulle være ret sikre på en finaleplads begge to, det bliver i så fald DM-prøve nr. 24 og 25 med mine hunde, heraf 8 med Mathilde som fører!

Jeg kvalificerede mig ikke selv til DM med Max. 180 point rakte til en 38. plads ud af 51 ekvipager med to kvalificerende resultater. 192 skulle der bruges for at komme med som nr. 20. 195½ i gennemsnit til hundene i top 20, det er et fantastisk højt niveau.

Jeg glæder mig naturligvis til at være med og heppe, og måske også lære noget. For næste år bliver jeg selv, som en del af Rallyudvalget, ansvarlig for DM.

Ingen kommentarer: