torsdag den 4. juli 2019

Topmotiveret Max & Fører

Foto: Grafiko.dk

I dag var vi nået til sidste runde af Amandas og mit Nordisk træning rallyhold i Jersie. Det endte med at der kun var to deltagere, og derudover gik Max og jeg en bane hver, så det var til at overskue.

Den ene bane var min fra Vejen, den anden Amandas fra Vejen, dvs. de samme skilte, men i en anden rækkefølge og med lidt svensk krydderi. Vi startede med min bane, efter banegennemgangen varmede jeg Max op og gik op som den første.

Jeg var opsat på at gøre det ordentligt i dag, og Max var mindst lige så topmotiveret, som i går og det gik forrygende. Max var så meget på, så jeg næsten ikke kan mindes det og jeg havde virkelig et positivt problem med at holde ham i position, det var herligt at opleve. Der er nogle ting, vi skal arbejde med, men Max er jo grundlæggende fantastisk dygtig, og når hans fører er på dupperne er det en fantastisk ekvipage 😉


I anden runde var jeg sidst på, og Amanda bad mig have hænderne på ryggen. Det gik kun delvis, for Max fokuserede meget på dem, og der var nogle steder hvor jeg var nødt til at have hænderne ”som jeg plejer”. Vi gik banen forrygende, endnu bedre end den første, og jeg har fået nogle gode læringspunkter til den videre selvtræning:

Mere præcision på højre side, bedre bagpartskontrol på højre side, endnu mere adfærd på ren verbal kommando (håndtegn og kropskommandoer forvirrer superopmærksomme Max) og så selvfølgelig bevare den gejst, som Max og jeg har haft i vores samarbejde gennem efterhånden et stykke tid.

Virkeligt to fantastiske baner med Max!

Som nævnt i går har jeg nu NUL planer vedrørende rallytræning og det føles ret underligt. Men der skal nok ske noget …

Ingen kommentarer: