søndag den 29. december 2019

En ganske særlig rallyprøve, den 29. december 2010

Paul og Megan 29.12.2010 (foto: Camilla Johannessen)
Der er tre grunde til at rallyprøven den 29. december 2010 stadig står klart i min bevidsthed. 
  1. For det første var det Sydkystens Hundeskoles første rallyprøve nogensinde, så det var første gang jeg skulle arrangere en officiel rallyprøve 
  2. For det andet var det den koldeste rallyprøve ever. Temperaturen var minus 15-17 grader, og det var skidekoldt. Jeg kan huske, at Johanna, som var dommer, da jeg inviterede hende til at dømme, sagde, at hun hadede at dømme i koldt vejr. Jeg forsikrede om, at det ville det ikke blive … 
  3. For det tredje blev Megan dansk rallychampion på dagen 
Jeg skrev et kort blogindlæg på dagen En fantastisk rallydag  og dagen efter et lidt længere Engelske springer spaniels og rallylydighed . Jeg har lige genlæst dem begge og blev lidt nostalgisk!

Det blev jeg sørme også af at læse resultatlisten . De fleste af hundene er i hundehimlen i dag, men Django og Osseau véd jeg lever endnu, og Osseau er stadig aktiv i rally i Seniorklasse, gad vide om andre fra dengang stadig er aktive til prøver?

Siden debuten for 9 år siden har Sydkystens Hundeskole afholdt 56 rallyprøver. Der er andre end den første, jeg husker ganske vel. Den 3. juni 2012 dømte Trine Dyrgaard, Lille Bjørn fik rallychampion titlen og Max debuterede i begynderklasse med at bestå med 72 point 😊 Den 4. september 2016 debuterede Max i juniorklasse med Anita som dommer, og bestod med 77 point.

Og så var der prøven 9. februar i år, hvor Max til en dobbeltprøve med Anita og Amanda som dommere fik sit 2. og 3. supercertifikat og blev rally superchampion.

Vi holder på tirsdag vores traditionelle dobbelte nytårsaftensdagsprøve, hvor Conni og jeg dømmer.

Jeg håber, at mange af dagens deltagere vil tænke tilbage på 31. december 2019, som dagen, hvor de nåede en vigtig milepæl i deres rallyliv.

Jeg glæder mig som altid til at dømme og at være sammen med en masse skønne mennesker til årets sidste prøver. Og jeg glæder mig ganske særligt til at uddele årets tre hundepriser. Det bliver en fantastisk start på årets sidste dag.

Ingen kommentarer: