torsdag den 28. maj 2020

Herlig fotosession og hård rallytræning

Foto: Hundefoto.nu
I dag gik turen til Lille Skensved, hvor Otto, Max og jeg havde en fotoaftale med Camilla (Hundefoto.nu).

Hundefoto.nu
Det var en superfed oplevelse, meget anstrengende og med masser af grin 😊 Jeg har ikke trænet Otto i at holde positioner, så der skulle arbejdes lidt ekstra for at skabe de rigtige situationer, men vi kløede på, og jeg glæder mig vildt til at se de færdige resultater, både af hundene sammen, og hver for sig. Her er vist to, som jeg er helt vild med.

Det er om at holde tungen lige i munden :-)
Til aften var der nordisk træning hos Gitte i Roskilde. To lange baner, den ene en NM-finale værdig, med høj sværhedsgrad, og nogle finurlige løsninger, se fx ovenstående skilt 😉

Anden placering af skilt end i Danmark
Max var ret svær at få kontakt med på den første bane, så jeg blev sendt ud, fik besked på at sænke kriterierne, og gå i gang igen. Det viste sig, at banen var præpareret med løbsk tæve, og sådan virkede det også på Max. Jeg må indrømme, at jeg var ved at stoppe træningen, fordi jeg ikke mentalt havde lyst til at træne på den måde. Men jeg blev, og vi fik arbejdet os igennem banen, med masser af kontakt & belønninger. Den anden bane gik virkelig godt, vi gik den samlet og med leg undervejs.

Det blev på første bane helt tydeligt, hvor vi har svage punkter – når Max ikke er med/dæmper, er der øvelser/momenter vi ikke kan. Der er også enkelte øvelser, hvor vi ikke har grundtræningen på plads. Så der er masser at arbejde videre med.

Ingen kommentarer: