fredag den 29. maj 2020

De ting der giver livet værdi

Otto (Hundefoto.nu)
I aftes fik jeg Camillas fotos fra fotosessionen i går og hold da op en masse gode billeder. Jeg deler de allerbedste i den kommende blogindlæg, ovenfor er et af Otto.

Fra morgenturen
Morgenturen er altid en fornøjelse, og i dag var ingen undtagelse. Når solen skinner, jeg møder glade morgenbadere og hilser på velkendte ansigter i øvrigt, så er det svært ikke at sætte meget stor pris på livet. Vi er traditionelt ude på broen og får et morgenfoto, herligt.

Rally med Max (foto: Lonni)
Jeg havde fået mulighed for at træne med Lonni og Morgan i morges, vi mødtes i Hedehusene og fik en skøn gang rallytræning. Jeg havde genbrugt banen fra i mandags med Christina (masser af kegler og vendinger), og med lidt utilsigtede ændringer blev det en helt ny bane, og med en passende sværhedsgrad, jeg for vild første gang!!!

Max gik som en drøm begge gange (venstre- og højre start) og Otto gik nogle fine forløb, specielt det sidste, hvor jeg havde fuldt kontakt over et langt forløb, var fantastisk … Lonni gik med Morgan (vidunderligt!) og så fik vi talt om alt muligt før, indimellem og efter 😉

Vi fik bl.a. talt om, hvilket discipliner vi træner og hvorfor. Rigtigt spændende. Min prioritering er: rally, FS, NW og HTM.

Og om fraværet af prøver … I virkeligheden synes jeg, at det har været skønt på flere fronter, at der ikke har været prøver. Det bliver hyggeligt at skulle til prøve igen og dømme igen, men det er ikke på nogen måde noget, der går mig på, at skulle holde en pause, for vigtigt er det jo på ingen måde.

Mit træningsmæssige fokus er primært rally (med begge hunde) og det afspejler sig i en masse træningsaftaler, hvor jeg træner med Christina, Lonni, Mette og Amanda på tomandshånd. Der er naturligvis et træningselement (rally og miljø), mens bestemt også et socialt, fordi det er superhyggeligt at træne med dem 😊

Efter arbejde fik jeg gjort skilte klar til rallytræning med Mette i morgen i Roskilde. Temaerne er en bane, som er svær at finde rundt på, mange vendinger og mange ståer.


Hundene hjalp til, og senere har de hygget på forskellig vis, som man kan se på fotoet ovenfor.

Vi havde håbet på en bedre udmelding om åbning af landsgrænser, specifikt i forhold til Sverige, men vi skal åbenbart væbne os med tålmodighed.


Vi fik lækker aftensmad, som altid 😊

Amanda og jeg skulle tale om evalueringer fra rallyinstruktøruddannelsen plus det løse, det tog godt 80 minutter 😉 Men så blev det hele også klaret på bedste vis!

Det har været en dejlig dag 

Ingen kommentarer: