tirsdag den 19. maj 2020

Nose Work og rally med Otto og Max

Max er på tæerne :-)
Efter et par ugers pause kom der igen gang i Nose Work træningen til aften.

Som sædvanlig deltager jeg på to hold i forlængelse af hinanden.


Først på et hold med Otto. Første gang vi gik til NW sammen var den 22. oktober sidste år, og vi er tre fra det hold, der fortsat går sammen, og vi er blevet ret skrappe alle sammen 😉

Der var alligevel for smalt

Så vi måtte finde en anden indgang

I dag havde Merete lavede nogle ikke helt nemme søg, og blæsten gjorde flere af dem ekstra drilske. Otto arbejdede virkelig godt, og nogle svært tilgængelige kilder blev der kæmpet for, som man kan se på billederne.

Han blev lidt distraheret, da en dame kom gående med sin Cocker og stoppede op og kiggede på, mens vi søgte, men ellers håndterede han forstyrrelserne fint.


Der er meget at arbejde videre med, og et virkeligt godt fundament at basere udviklingen på.

Max gik på de samme områder på næste hold, og han var supersej. Jeg hæftede mig specielt ved god udholdenhed ved flere af søgene, og nogle virkeligt flotte markeringer af nogle høje kilder.

Der var ikke så meget lyd, dog kom der lidt frustrationslyd på nogle af søgene hos Merete. Hans markeringer er fortsat uovertrufne. En virkelig dejlig Nose Work træning.

Kristi Himmelfartsferien bliver med fokus på rally- og platformstræning. Jeg har træningsaftaler torsdag og fredag, og der kommer mindst én til i weekenden. Jeg har flere nye arealer på tapetet i bestræbelserne på at ikke mindst Otto, men også Max, skal træne rally i forskellige miljøer. På hjemmebane er fokus på højrehandling med begge hunde.

Træningsplanerne bliver også opdateret i weekenderne; jeg er meget tilfreds med udviklingen på det sidste og den trend skal fortsætte.

Ingen kommentarer: