onsdag den 19. august 2020

Detaljer og kuriosa


Mandag trænede jeg rally i Osted med Liv. Vi havde hver især nogle detaljer, vi ville have fokus på.

Med Max var det sideskift om kegle med start på højre side. Det var lærerigt som i rigtigt meget! Jeg gav Max en forkert kommando søndag, fandt jeg ud af 🥵, så det var derfor han gik forkert om keglen. Jeg blev anspændt under træningen og det gik helt i fisk og jeg trænede noget andet. Da jeg slappede af, og Liv fik mig til tænke over, hvad jeg gjorde, var alt godt ... jeg var begyndt at se på Max i stedet for på keglen, og lige så snart jeg gjorde rigtigt, løb han den rigtige vej.

Vi trænede også 321 med ståer og ståer, og ingen fejl dér.

Med Otto havde jeg fokus på højreposition og stå foran. Og venstreposition. Alt sammen uden line.

Jeg gennemgik også min læring fra de to sidste prøver, og har studeret videoerne nøje. Så linen bliver udskiftet med én, der er cirka 30 cm længere, og jeg øver mig i at gå lidt langsommere 😀

Fed træning og hyggelig analyse/eftersnak. Liv har mindet mig om ALDRIG at glemme, at Otto har det mest vidunderlige fokus og den skønneste attitude, og det samarbejde han og jeg har etableret må jeg aldrig, aldrig, aldrig gå på kompromis med!!!

Jeg må også indrømme, at beslutningen om at Otto bliver i begynderklasse indtil DM 2021, gør det hele meget nemmere. Jeg skal ikke bevise noget i forhold til at gå i de højere klasser; jeg skal udbygge vores samarbejde, øge præcisionen, vi skal bare blive bedre uden noget pres.


I går stod der Nose Work ved Mosede Fort på programmet. Otto var ikke på toppen. Jeg kan ikke give varmen skylden, men måske det store kødben, som han hyggede sig med i mange timer inden træningen? Han virkede træt, men kom godt igen til sidst.

Max er ikke lige så ihærdig med kødben og han var i topform til NW, og havde bl.a. nogle superflotte markeringer på klasse 2 søgende og næsten ingen lyd!

I dag har jeg tørtrænet Max og mit FS2-nummer. Jeg måtte tilbage til 6.4.2019 for at finde en video af programmet, det var allerførste udgave. Jeg har gået det nogle gange, og det har jeg ret godt styr på. I morgen kommer Max med.

Vi skal nok få opfrisket til 5.9, hvor vi forhåbentlig når frem til Vilhelmsborg, så vi kan vise programmet; tidsplanen er lidt stram, fordi vi ankommer med færgen til Århus kl. 10:00, og prøven starter 9:30, men vi krydser fingre for, at vi når det.

Hvis vi består, har vi kvalificeret os til DM dagen efter; det kan vi ikke bruge til noget, da jeg er ansvarlig for og dømmer DM i rally den dag og dermed ikke kan nå at komme op i FS2. Men det er da sjovt, hvis vi kunne kvalificere os 😊

Til aften var Kirsten og jeg til bootcamp. Der bliver trænet igennem og vi bliver godt brugt hver gang, men det føles skønt fysisk og mentalt.

Jeg skal ærligt indrømme, at min vægt var skredet lidt for meget de sidste 5 måneder og jeg var ret træt af mig selv. Det blev der gjort noget ved! Jeg gjorde for en lille måned siden det, som jeg beskrev i Livsstilsomlægning og jeg er nu nede på 77,5 kg. (tilfredsstillende) og går efter 75 kg. Der var nogle af punkterne, jeg havde sløset lidt for meget med ☹

Det synes jeg er ret god læring også i forhold til hundetræningen. Hvis man ikke fastholder fokus, så begynder tingene at skride.

Ingen kommentarer: