lørdag den 9. juli 2022

Rallyprøver hos Hundene på Bjerggaarden 9. juli 2022

Alle fotos er taget fra Neels opslag med hendes tilladelse 😊 

Liv og Mango, 100 point i championklasse 💓

I dag var jeg inviteret til at dømme rally hos Hundene på Bjerggaarden. Det er altid en fornøjelse at komme hos Neel, som sørger for fantastiske rammer og for at alt det administrative kører strømlinet. 

Der er så meget man kan nævne fra sådan en dag, jeg prøver med ti punkter i uprioriteret orden. 

Begynderklasse

1. En begynderklasse med 20+ deltagere, og top-3 der alle fik 100. Edith og Tuppence fik en lille ekstra præmie, det var ekvipage nr. 1.250 jeg dømte i begynderklasse.

Øvet klasse

2. En øvet klasse, som Louise og Snow vandt med 100 point, og hvor Sandie og Röskva, som blev nr. 3 med 97 point, fik voksen skældud for at bruge Sandies eget udtryk, det gør man altså når man smider 3 point på en tyvstart og ender på 97 point 😉

Ekspertklasse

3. En ekspertklasse med flot niveau, som Alice og Rosa vandt med 99 point, men hvor jeg specielt faldt for Maiken og Tyler, som med 95 point fik deres andet certifikat og blev dommerens favorit. Liv og Choice fik en ekstra præmie for at være ekvipage nr. 1.200 jeg dømte i ekspertklasse.

4. En meget lille championklasse, der var faktisk kun Liv og Mango, som kvitterede ved at gå en drøm af en bane, det var ren magi, og fik 100 point. Det var en af de prøver, som man bare ønskede kunne fortsætte uendeligt, ALT var så perfekt.


5. En eksklusiv seniorklasse med tre deltagere, Sonia vandt med Theo med flotte 96 point.

Nose Work

6.  Sideløbende var der forskellige aktiviteter til støtte for det danske landshold i rally. Nose Work søg, både for rallydeltagere og andre, styret af Sandie, 12 ekvipager betalte i alt 600 kr. for at deltage.

7. Jette og Neel solgte sandwiches, kaffe og kager og skaffede 420 kr.

Begynderbanen

8. Nordisk klasse, som Liv dømte, hvor 5 ekvipager gik en bane og fik feedback, indtægt 600 kr. Et imponerende niveau, jeg mener Maiken og Tyler vandt med 55 point. Samlet 1.620 kr. blev overført til landsholdet.

En glad dommer med en flot gave :-)

9. En dejlig, personlig dommergave.

10. Først og sidst en fed stemning i og omkring ringen. Der er fantastiske ramme, og det er åbenlyst at deltagerne nyder at være på stedet. 

Det er dage som denne, der minder mig om, hvorfor jeg blev rallydommer, og hvor fantastisk en stemning, der kan være ved en rallyprøve.

Ingen kommentarer: