fredag den 8. juli 2022

Du skal lyse på det, der skinner


Citatet er fra Helle Sejer Damkjær, og jeg blev mindet om det i tirsdags, da jeg talte med Amanda om næste runde af rallyinstruktøruddannelsen (udsolgt 😊) og vi - selvfølgelig – kom til at tale om alt muligt andet, herunder min anden prøve med Max i søndags.

Beskrivelsen af nedsmeltningen var mest tænkt mentalhygiejnisk, men en meget værdsat bieffekt er de positive og støttende tilbagemeldinger jeg har fået, jeg værdsætter dem alle meget, som i rigtigt meget.

Det har været en stille uge på arbejde, næsten alle er på ferie, og jeg har haft nogle gode muligheder for at træne mv.

Et af træningsområderne med Max er at træne i forskellige haller med kunstgræsunderlag, fordi NM foregår i en hal med kunstgræs.

I mandags havde jeg derfor en aftale med Liv om at træne i FlyingDogz’ hal i Karlslunde, tæt på mig, og jeg har aldrig været der før ☹

En fed hal og dejlig træning først med Otto og siden med Max. Det vigtigste: efter ganske kort opvarmning (helt efter planen), hvor Max havde snuset til underlaget og tjekket ind, gik vi to geniale starter, en på venstre side, og en på højre side. Liv skulle agere irriterende dommer, og Max var totalt ligeglad med hende 😉

 


Derefter gik vi en tur i ved kalkgraven, hvor Mango og jeg koordinerede en omvej, så vi endte ved Scanbur, og fik hilst på Christina, inden vi fandt tilbage til kalkgraven. Superhyggelig tur.

 

Tirsdag havde Kirsten og jeg, som tillæg til den faste træning mandag aften, booket en time sommerferietræning, hvor bodybars og vægte indgik. Skøn træning!

 

Onsdag trænede Max, Otto og jeg rally hos Karina. Fokus var på detaljer, så vi kørte en klassisk runde med individuel tid og en 17 skiltes selvtræningsbane.

Karina får så mange roser fra mig, at man næsten skulle tro, at jeg er betalt for det 😉 Det er jeg ikke. Sandheden er den enkle, at jeg er vild med den måde hun griber træningen an på, hendes skarpe blik for at iagttage os, når vi træner, og hendes konstruktive input til træningen.

Med Max fik jeg nye ideer til at rykke sidelæns, ikke mindst fantastisk udvikling på gå sidelæns med front mod fører. Med Otto havde vi gode fremskridt i den klassiske venstreposition.


I dag gik jeg for første gang et stykke tid i Karlslunde Mose, superhyggeligt.

Til aften fik vi et superluksus måltid fra Skagen Food med jomfruhummer, kulmule og laks og en ekstraordinær vin til.

Der ER meget at lyse på, og formentlig endnu mere i weekenden, hvor jeg skal dømme rally i morgen hos Neel og Otto skal udstilles for første gang søndag.

Ingen kommentarer: