onsdag den 13. juli 2022

Status DM og NM 2022

Otto var igen en stjerne til træning hos Johanna

Den korte udgave er: det går efter planen og det går godt.

Selvom jeg har forsøgt at nedtone det, er DM selvfølgelig LIDT mere end en rallyprøve som alle andre, uanset om der kommer et NM senere på året eller ej.

Min træning bliver ikke ændret pga. DM, men jeg har sørget for at rammerne er på plads i forhold til DM. Jeg har sagt ja til at dømme Rhodesian Ridgeback Klubbens årlige Ridgeback Dag i Strøby 3. september, men med hård bagkant, så jeg kan hente Max, sejle til Århus, tjekke ind på Atlantic og spise middag på Møf. Så har jeg sørget for det bedst mulige grundlag for Max og mig til DM.

I forhold til NM er det praktiske med rejse og ophold på plads.

Der er landsholdssamling lørdag 24. september i Hundehuset i Hadsten, med Tytti som underviser, og jeg har fået fornøjelsen at hente hende i Kastrup og køre til Århus fredag eftermiddag/aften. 

Jeg er involveret i forskellige initiativer, der har til formål at skaffe midler til landsholdet, det største er en dobbelt rallyprøve 13. august i Sjællands Agilitycenter, hvor overskuddet går til landsholdet.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med situationen.

Men det vigtigste er selvfølgelig hvordan det går med træningen 😉 Max og jeg har fokus på starter, underlag, sidestep til venstre (med fører), til begge sider (mod fører) og foran fører . Derudover er fokus på konkurrencetræning.

Planen overordnet ses her:
 
Det går helt efter planen. I går til træning hos Johanna viste Max de flotteste sidestep til venstre over en cavaletti, så jeg fik besked på at sætte signal på, fortsætte træningen og indlære den modsatte vej. 

Fedt!

Max og jeg gik i øvrigt også en genial bane!

Til træningen mandag i Stestrup WorkingPaws gik Max og jeg to perfekte starter, den første med fokus på selv starten den anden med starten og tre imaginære skilte. Max gik som en drøm og med den fedeste kontakt.

Vi fortsætter træningen som planlagt, det går efter planen, vi er bedre end vi har været nogensinde, vi er klar til DM og NM!

PS: I dette indlæg er Otto bare en fodnote, men det er han ikke i virkeligheden. Han gik en fantastisk bane hos Johanna mandag, og med stå under gang og ”321” flot udført og fornemt fokus hele vejen, er vi godt kørende. Og nej, vi skal ikke i ekspertklasse før JEG synes vi er klart til det 😊

PPS: Vi fik en skøn grillmiddag i dag:



Ingen kommentarer: