onsdag den 2. maj 2018

27 prøver


Jeg er ved at gøre papirerne klar til de kommende prøver, og det gik op for mig, at hundene er tilmeldt 27 prøver i denne måned og jeg skal dømme ved 3 rallyprøver. Mange prøver, men det er i praksis bare et spørgsmål om planlægning og om at bevare fokus.

Fredag har jeg tilmeldt til 2 gange championklasse i Dansk Brugshundeklub, Rødovre, som manglende et par champions til deres eftermiddags-/aftenprøve. Superfin træningsmulighed på et fremmed areal, og jeg kan være hjemme inden 18, så det er perfekt.

Lørdag skal jeg for første gang dømme I Dansk Collie Klub, det glæder jeg mig meget til. Banerne er gjort klar for længst, Conni arrangerer, Amanda er sekretær, det kan ikke blive bedre!

Søndag går turen til Falsterbo, hvor begge hundene skal op i Fortsättningsklass, Lille Bjørn med mulighed for at få tredje oprykningspind og dermed kvalificere sig til Avanceret klass. Det var dér vi debuterede i rally, og jeg håber turen kan kombineres med besøg hos svenskerne i Oxie.

Næste weekend er pga. Kristi Himmelfart en af de rigtigt lange af slagsen. Jeg starter torsdag med den snart traditionelle tur til Esbjerg med Amanda, vi skal begge op med begge hundene i championklasse og jeg skal dømme begynder/junior, i alt 23 ekvipager. Det glæder jeg mig også rigtigt meget til!

Fredag har jeg noget undervisning, og lørdag/søndag står den på rallyprøver i forbindelse med DKKs arrangement i Roskilde. Jeg er prøverleder begge dage. Lørdag skal jeg dømme ekspert og champion, Lille Bjørn skal op i HTM2 og begge hunde op i juniorklasse med Mathilde. Heldigvis er det takket være Emmy, som står for HTM-arrangementet, lykkedes at tilpasse, så Lille Bjørn og jeg starter med at gå i HTM2, inden rallyen starter, derefter dømmer jeg rally og parallelt sørger Mette og Mathilde for at tage sig af Lille Bjørn og Max. Det er præcis sådanne aftaler der gør, at jeg har fuldstændig ro på inden dagen.

Søndag skal jeg starte i championklasse med begge hunde, og senere skal Mathilde gå med begge i juniorklasse. Der er ingen logistikproblemer, herligt!

Søndag den 20. maj står der HTM på programmet. Liv og jeg følges til Snapphanedansen 2018 i Hässleholm, og begge hundene skal op to gange i hhv. HTM2 og HTM3.

Endelig sidste weekend i maj, hvor vi den 26. maj som en fast tradition deltager i Islandsk Fårehundeklubs dobbelte prøve. Begge hunde skal op 4 gange, 2 gange champion og 2 gange junior.

Søndagen nøjes vi med en championklasse pr. hund til Sheltie Klubbens prøve.

22 rallyprøver fordelt på 2 Fortsättningsklass, 8 juniorklasse og 12 championklasse. 5 HTM-prøver fordelt på 3 HTM2 og 2 HTM3. Det er rigtigt mange prøver, det er vi vant til, så det skal nok blive til en hel stribe hyggelige prøver uden stress eller præstationsangst.

Jeg glæder mig til det hele, men allermest til HTM-prøverne :-) Lille Bjørns debut med det justerede HTM2-program i Roskilde, og Max’ debut med Englishman i HTM3 i Hässleholm, det er alligevel noget særligt.

Ingen kommentarer: