torsdag den 10. maj 2018

Rally i Esbjerg

Solrød Strand kl. 05.21 til morgen 

I dag gik turen til Esbjerg, hvor DKK Kreds 4 afholdt en rallyprøve som både talte til Årets Hund og til DM. Jeg kan jo ikke deltage i Årets Hund, og har ingen DM-ambitioner, så det gav en dejlig afslappet tilgang til dagens prøver med Lille Bjørn og Max.

Jeg fulgtes med Amanda, som havde Osseau og Dumle med. Det blev en lang dag, meget hyggelig, om end ikke med de store resultater at prale med.

Vi startede med championklasse. Susann Wheadon havde designet en lækker bane.

Jeg fik ikke taget foto af banen men her er den: 1. Send til kegle. 2. Indkald. 3. Synkron højre. 4. Dæk under gang. 5. Venstre sving. 6. Skift side bagved. 7. 270 til venstre. 8. Tysker. 9. 360 til højre. 10. bakke 3 skridt. 11. Fristende 8-tal. 12. Sit, 1 skridt sit, 2 skridt sit, 3skridt sit. 13. Bakke væk fra fører. 14. Sit, venstre om sit. 15. Bakke 1, bakke 2 skridt. 16. Synkron venstre. 17. sit under gang. 18. spring.

Vi var 16 i klassen, Lille Bjørn skulle op som nr. 4 og Max som nr. 13. Bilen holdt så tæt på, at jeg kunne hente Lille Bjørn efter banegennemgangen og varme ham ganske kort op. Han var fint på. God kontakt bortset fra lidt snus i starten. Dæk under gang og sit under gang måtte vi lave om. Bakke væk fra fører kostede 2x3 for modvillig reaktion. Og ellers 5x1. Samlet 83 point, og en fører der smilede under feedbacken, fordi jeg var meget tilfreds med Lille Bjørns indsats.

Da han havde været oppe ventede jeg lidt med at hente Max, som alligevel kom lidt for tidligt ud, fordi jeg skulle se Amanda & Osseau og Christina & Tempo. Da ekvipagen før mig var halvvejs igennem banen, gik Max og jeg rundt om banen modsat den korte vej til starten. Ingen snus tilladt og fint fokus fra ham. Jeg tog linen af uden for banen, gik ind og han løb hen til Susann ☹ Jeg kaldte ham til mig, gav klartegn og så startede vi.

Max var rigtigt meget i snus i starten, men der kom bedre fokus undervejs. Vi måtte Lave dæk under gang om, og en anden (sit under gang?). 2 1’ere og 4 i helhed for snus mv.

Vi endte som henholdsvis nr. 11 (Lille Bjørn) og nr. 9 (Max). Ikke prangende men absolut tilfredsstillende for mig. Begge hunde gik godt, begge hunde bestod, en rigtig god oprejsning efter sidste fredags prøver.

Bortset fra kampagneøvelserne med Lille Bjørn er der helt træningsfri inden weekenden i Roskilde. Jeg har næsten helt styr på hvornår jeg skal ankomme og hvordan jeg skal gøre klar til HTM2 med Lille Bjørn, som er første hund til prøven, som begynder kl. 9:10. Der er forskellig logistik, jeg skal have styr på: opstilling af telt ved rallyringen, opstilling af championbane, som jeg skal have banegennemgang for kl. 10:00, placering af hundene mens det foregående finder sted, opvarmning af Lille Bjørn afhængig af temperatur og vejr. Jeg får styr på det hele i morgen!

Ingen kommentarer: