søndag den 18. januar 2009

Weekendkursus for konkurrencehundeførere

Fri ved fod (Foto: Conni Hansen)

Da Charlotte Lyngholm annoncerede et weekendkursus for konkurrencehundeførere 17.-18. januar 2009 meldte jeg mig straks til. Bare hør en teaser:

”Får DU indfriet dine ønsker med din konkurrencehund?
Opnår du de mål DU har sat dig?
Sidder din og din hunds basislæring "lige i øjet"?
Hvor er du selv henne i forhold til din planlægning og udførelse af at opbygge en konkurrencehund?
På dette kursus, som er det første i en kursusrække, vil vi arbejde anderledes end du måske er vant til. Her vil vi først møde DIG, lige præcis der, hvor du er og finde ud af, hvad det er du gerne vil.
Herefter vil vi sammen etablere en for dig systematisk og enkel måde at træne DIN hund på, så DU nemmere opnår det du gerne vil.
Vi vil som nævnt ovenfor tage udgangspunkt i at arbejde med dit mentale jeg i forhold til tilstand og indstilling, som konkurrenceudøver (hunden skal nok følge med, når du først selv er der, hvor du virkelig gerne vil være).
Herudover vil vi arbejde med detaljer og præcision indenfor specifikke øvelser.


Og nu er jeg så kommet hjem efter en overvældende weekend.
Jeg har trænet hos Charlotte Lyngholm siden 11. august 2008. Jeg troede det var løgn, er det ikke længere siden jeg begyndte træne hos hende? Men det er rigtigt, jeg har lige tjekket datoen. Jeg synes jeg har kendt Charlotte flere år, og det er svært at forestille sig mere entusiastisk, engageret, sprudlende, inspirerende mv. hunde- og mentaltræner end hende.
Og vi oplevede virkelig alt det bedste af Charlotte på disse to dage!
Jeg har skrevet et langt blogindlæg om kurset, og det bliver offentliggjort søndag den 25. januar 2009. Alle, der deltog på kurset, har lovet ikke at afsløre selve kursusindholdet, for kurset denne weekend var lanceringen af et helt nyt kursus, og næste kursusafholdelse er næste weekend, så der bliver ikke afsløret nogen hemmeligheder nu.
Men Charlotte har sagt at jeg gerne må dele min begejstring med andre!
Her vil jeg kun nævne kursets for mig absolutte højdepunkt, som jeg har beskrevet således: ”Men uden at afsløre noget af indholdet kan jeg da fortælle at Megan gik sit livs fri ved fod i forbindelse med en af øvelserne, en fantastisk oplevelse for mig!” og Conni, min makker, kommenterede ”… og for mig som tilskuer..:-)))))”.
Det var en totalt fed oplevelse. Jeg forlængende oven i købet den langsomme gang, fordi det føltes så godt!
Alt det andet kan I læse om på næste søndag. :-)

Ingen kommentarer: