fredag den 12. marts 2010

Dagen før dagen

Nørdklubben afholder sit største arrangement nogensinde i morgen. I forbindelse med støtteauktionen for LP-landsholdet sidste år købte vi to timers træning af Marianne Jensen, og inden vi havde set os om var det blevet til en generalprøve på en lydighedsprøve med 22 ekvipager. Det er en STOR LP-prøve for én dommer. Det eneste der adskiller prøven fra en officiel prøve er at vi selv kan fastsætte kriterier i vores programmer, og at resultatet ikke blive registreret. Ellers er det meget realistisk, og allerede med nerver hos mange kan jeg læse :-))))
Camilla & Emma og Megan & jeg varmede lidt op i går i Jersie. Jeg havde bestilt en dirigeret fri ved fod og en LP3 udlagt apport.
Det går fremad med fri ved foden. Megan flagrer stadig noget, men hun er ikke langt væk fra mig, og det er tydeligt at det tilpassede tempo hjælper meget.
I den udlagt apport havde jeg omhyggeligt beskrevet mine kriterier for Camilla, og der var kommet nogle kritiske spørgsmål fra hende. Men jeg prøvede naturligvis alligevel: Først en meget flot udgang til keglen, så en dirigering mod venstre med venstre arm (Camilla bagefter: hvorfor ikke højre som jeg ellers havde skiftet til. Svar: øhhh, det havde jeg glemt) og Megan drejede den rigtige vej men også videre så hun løb ud og tog den forkerte apport. Derefter tog vi lige en fremsending fra keglen, og med kortere afstand til apporten og det gik fint.
Jeg er ret spændt på hvordan Megan er i morgen, det er vores første LP-prøve i et halvt år, men jeg synes hun virker ret parat. Lille Bjørn er jeg endnu mere spændt på. Han skal op i LP1+ (4 af øvelserne er opgraderet til LP2), men hvis jeg ikke får kontakt fra starten kan det være det samme … Så jeg er virkeligt ret spændt.
Hvad kan man ellers sige om prøven. Birgitte Brüel og Chief kommer for bl.a. at være med i fællesøvelserne i Camilla & Emmas debut i Eliteklassen, og vi ender nok med flere tilskuere end til en officiel LP-prøve :-)
Jeg er sikker på at vi får en fantastisk dag!

Ingen kommentarer: